úterý 12. března 2013

11.3. Pizzové pondělí

Jídlo


Snídaně: Celozrnný chleba s arašídovým máslem, Bílá Hollandia s pšeničnými vločkami a kiwi


Tentokrát máslo, které neobsahuje nic jiného než pražené arašídy a mořskou sůl :) Navíc arašídy jsou z kontrolovaného ekologického zemědělství. Bála jsem se, jak mi bude chutnat, když tam není žádný cukr - ale bylo dobré! A i tak trochu nasládle chutnalo :)



Oběd: Drůbeží kung-pao, dušená rýže; zeleninový salát

V menze. Divné kung-pao, moc mi nechutnalo.. možná to bylo i tím, že už mi bylo úplně špatně hlady.. šlapala jsem dopoledne na rotopedu, tak jsem vynechala svačinu.

Odpolední svačina: Kefír, jablko, červené hrozny

1. večeře: Avokádo s nakládanými rajčaty a 2 olivové ciabatty

Tohle jídlo dávala odpoledne Markéta z Eat run love na fb a jelikož jsem měla zrovna avokádo, které už bylo nutné spotřebovat, tak jsem se hned inspirovala :) Rozmačkala jsem avokádo se 2 lžičkami bílého jogurtu a přidala sůl, pepř a citrónovou šťávu. Byla to dobrůtka. A taky ty olivové ciabatty.. (ty jsem koupila v Bille:) Většinou už kupuju pouze celozrnný chleba.. ale udělala jsem opět výjimku a mooc jsem si pochutnala :)


2. večeře: Celozrnná pizza s rajčaty, mozarellou light, šunkou, olivami a nakládanými rajčaty (to černé:)

Recept najdete zde - http://www.freestylepizza.cz/cs/uvodni-stranka/Recepty/Prava-italska-pizza-pro-kazdeho jen mouka je špaldová celozrnná. Ale těsto jsem nenechávala odležet přes noc v ledničce, nechala jsem ho jen asi hodinu kynout..nechtělo se mi čekat až do zítřka :)
Použila jsem krájená rajčata Valfrutta. Pizza se povedla :) Byly z toho celkem 3 pizzy - jak píšou v receptu:)  Jen bylo problém dostat ji z toho papíru na  pečení (byl nějaký nekvalitní :( ) Lépe se to povedlo, když byl plech potřený olivovým olejem.


Trénink


Aktivita: Rotoped 40 min.

Flamenco odpadlo :-(

7 komentářů:

  1. arašídové máslo od jori je nejlepší ;) A ještě to z lidlu :D Jinak jsem si včera koupila taky avokáda, tak z nich budu dneska něco tvořit :) Jinak pizza se ti moc povedla ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z Lidlu mám taky v zásobě :) Tak jsem zvědavá na Tvoje recepty z avokáda :) Já mám avokádo moc ráda:)

      Vymazat
  2. ňam :)
    a hned zítra si dám arašídové máslo, včera jsem ho neměla, hrozný! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Já ho zas musím někdy zkusit přidat do kaše :) Ale snažím se nejíst ho každý den:)

      Vymazat
  3. mňam pizza..:)
    rotoped 40min? to tě teda obdivuju, já slezu tak po 15ti minutách, protože mě to tam nebaví :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli máš možnost - tak doporučuju pustit si k tomu nějaký seriál nebo film :) Já si vždycky dám před rotoped notebook a při šlapání sleduju seriál True Blood :) Jeden díl trvá akorát hodinu, takže je to optimální :) Takhle jsem poctivě "odšlapala" všechny 4 série a teď už sleduju 5. sérii. Až bude tepleji tak mám v plánu chodit i běhat, ale právě se bojím, že mě to nebude bavit tolik jako to šlapání.. protože jak sleduju ty seriály, tak u toho ani skoro nevnímám že šlapu :)

      Vymazat