pátek 17. května 2013

16.5.Pstruhový čtvrtek

Jídlo


10:00 Snídaně: Bílý jogurt s ovesnými vločkami a Dobrou vlákninou, jablkem, sušenými fíky a meduňkou, protein WPC 80



Nejdřív jsem se k Dobré vláknině stavěla odmítavě a teď jsem si ji nějak oblíbila :) Ale dávám si vždycky jen tak 10 až 20 g :)

12:30 Svačina: Chleba s avokádem a Caro 


Caro mám už doma dlouho, ale zanedbávala jsem ho.. k jeho vytáhnutí mě "přiměla" až Michaela***, když jsem ho viděla u ní na blogu :) A je moc dobré :) A chleba s avokádem.. jedno z mých nejoblíbenějších jídel :) Jak některé milujete arašídové máslo - tak já zase takhle miluji avokádo :) Jako ne, že bych neměla ráda arašídové máslo :) Mám:) Ale mám nějaký blog dávat si ho moc často - protože když ho jím, tak si ho většinou dám větší množství než bych měla :)

15:30 Oběd: Pstruh s petrželí, citrónem a amarant, rajčata


Mám rybí týden ;) Pstruha i rajčata jsem koupila u mého oblíbeného pana Čočky :) Takže vše hezky regionální:) Rajčata prý ještě zatím ze skleníku. Bylo to výborné!:) Amarant jsem polila šťávou co pustil pstruh a chutnalo to skvěle!:)  Někdo amarant moc nemusí, ale jak byl z tou šťávou, tak mi fakt moc chutnal a ani nebyla moc cítit ta typická amarantová chuť :) Pro pstruhy si budu chodit asi častěji :)

Odpolední svačina: Kefírové mléko, jablko, oříšky (zase tipuju.. ach ta skleróza)

21:16 Večeře: Celozrnné špagety s meruňkovým šmakounem, vlašskými ořechy a meduňkou


Nojo, cpu teď tu meduňku do všeho sladkého :) Ale jsem ráda, že mi úspěšně roste :)

Druhá večeře: Trocha tvarohu, rajče

Trénink


Aktivita: Posilovna - trénink na břicho a záda

Břicho 3x15
Metronomy 3x12
Stahování horní kladky před hlavou 3x12 (15 kg)
Superman 3x12
Rozpažky na nakloněné lavici 3x12 (1 kg)
Rotace ve vzporu klečmo 3x12 (1 kg)

Takový lehčí trénink, po kterém ani gainer nepiju

14 komentářů:

  1. Pstruh! Mňam. Poslední dobou ryby nějak zanedbávám. :-(

    OdpovědětVymazat
  2. Mňam ten pstruh :-)) Dala bych si!

    OdpovědětVymazat
  3. Oříšky jsou dobrý na mozek, ne, tak co ta skleróza potom? :) Avokádo bych si dala, dlouho jsem neměla. A pstruh vypadá náramně. Já se snažím o rybí týdny pravidelně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pstruha - když už - si vozím také českého, přímo od nás ze sádek a mimochodem, zní to neuvěřitelně, ale přesně tohle jsem dnes dělala také, amarant se pstruhem! Dobrá náhoda!=)
    PS: jak se ti s amarantem vaří? Já vždycky rosu z toho, jak jsou to droboučké kuličky a lítá mi to všude po kuchyni (podobně jak quinoa) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je fakt dobrá náhoda!:) Já už jsem se i vykašlala na to ten amarant proplachovat.. protože se to dělá blbě - jak to jsou takové mini kuličky:)

      Vymazat
    2. To se má proplachovat? :D To jsem ani nikdy nedělala :D A přiznám se, že třeba ani jáhly nezpařuju, jak se uvádí, že by se měly 3x zpařit, stejně tak rýži...já vím, řekneš si asi, že jsem čuně, ale já to vařím, jak to rozbalím :D Ale ty pidimini kuličky amarantu jsou fakt prevíti :D

      Vymazat
    3. Tak rýži třeba proplachuju :) A s jáhly zatím moc zkušeností nemáš.. ty si dáváš taky jako přílohu? Ale např. quinoa, když se nepropláchne, tak je prý hořká.

      Vymazat
  5. Já ryby nejím, teda kromě tuňáka v konzervě, což se za rybu moc považovat nedá, a občas jsem si dávala na oběd uzenou makrelu, ale už mi začal vadit ten typický pach z ní, takže teď mám od ryb pohov. Pstruha jsem nikdy neměla, ale ani mě neláká. To raději kuře:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já beru ryby zas jako nejzdravější maso :) A některé ani nezapáchají.. třeba ten čerstvý pstruh :)

      Vymazat
  6. Ten pstruh <3 vypadá to nádherně!! :))

    OdpovědětVymazat
  7. miluju datle, snad nejlepší sušený ovoce :) caro mám doma taky, moc mi chutná, ale ricoré je prej ještě lepší :) ty jíš avokádo samotný bez dochucení? to si asi kupuješ tu odrůdu s černou šlupkou, že? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bez dochucení ne :) Vždycky na něj dám pepř, sůl a citrón :) A jj, s černou slupkou, teď ho mají v Albertu za 10 Kč :) I když v letáku ho mají napsané dražší

      Vymazat
    2. To Ricoré je zajímavý :) Teď jsem na to koukala, co to je :)

      Vymazat