Chystáte se někdo?:) Už se moc těším :) Zatím jsem byla pouze jednou na Food festivalu v Praze a byl to skvělý gastronomický zážitek :)
Jídlo
Snídaně: Jogurt Froop jahodový, Hollandia s ovesnými a amarantovými vločkami a jablkem, protein Reflex Nutrition
Svačina: Celozrnný chleba s krémem Jori ze 4 druhů ořechů, půlka mrkve
Krém Jori mě zatím až tak nenadchl, arašídové máslo mi chutná více.
Oběd: Kuřecí steak s rýží a zeleninový salát (menza)
Gainer po tréninku
Večeře: Rebio talíř, rybízový džus, ovocný zákusek
Takhle podobně vypadá v Rebiu http://www.rebio.cz/ moje jídlo vždycky :) Rebio je bio vegetariánská restaurace zaměřená na zdravý životní styl. Jídlo je zde nabízeno formou baru, kde si nabere sami co chcete - a platíte pak podle váhy.
Já si nejraději nabírám od všeho trochu :) Tentokrát jsem si dala bulgur se susenými rajčaty a zeleninou, nějakou zeleninovou směs, trochu zapečené pohanky, celozrnný šnek a cizrnový salát se sýrem feta + další zelenina:) Moc mi chutnalo.
Tenhle zákusek tu mám ráda :) A tu šíleně sladkou kuličku už jsem nebyla schopna sníst, tak jsem si ji nechala na zítra :) Přejedla jsem se teda festovně. Táta totiž měl narozeniny - tak jsem je šli do Rebia oslavit :)
Druhá večeře: Černá ředkev, trocha tvarohu
Syrová černá ředkev je děsně zdravá - http://www.dtest.cz/clanek-1095/zelenina-jako-lek-cerna-redkev - ale jíst ji je docela síla. Je pálivější jak ředkvičky :)
Trénink
Cvik na záda na levý extenzor (který mám oslabený) 5x12
Přítahy na TRX 3x8
Přítahy činek k bradě (4kg, ezeta 8 kg, činky 7,5kg, 7,5 kg)
Kladivové bicepsové zdvihy 3x8 (5 kg)
Břicho 3x15
Takovou restauraci jako Rebio bych potřebovala v Praze! :( Černé ředkve vůbec neznám, zase jsem se tu dozvěděla něco nového! :)
OdpovědětVymazatTo je pravda, že když jsem žila v Praze, tak mi tam Rebio chybělo. Podobné je to v County Life, ale v Rebiu je to hezčí a je tam větší výběr :)
Vymazatvezmi mě na fest s sebou! a do restaurace příště takyyy:) já už budu hodná, slibuju
OdpovědětVymazatTak přijeď a já Tě tam vezmu :)
VymazatRebio je fajn, já mám takhle v Praze ráda třeba Beas Dhaba a pár dalších vegetariánských míst, akorát pro mě je mor taková ta metoda Naložte si co chcete, zaplatíte podle váhy. Vždycky koukám jak blázen, na kolik mě to pak přijde :)
OdpovědětVymazatTanhle tvaroh mám moc ráda, a ta ředkev vypadá skoro jako řepa, zmátla jsi mě :)
Byla jsem taky na festivalu v Praze a byl to můj první kontakt s ústřicemi a doufám, že už to nikdy nezopakuju. Prej že afrodiziakum! :)
Tak to si musím poznamenat, až někdy pojedu do Prahy..:) S tou cenou to je fakt. Mně vždy přijde, že si toho dávám málo a pak to stejně stojí kolem 100 Kč.
VymazatTo jo, ředkev vypadá zvenku jak řepa, ale vevnitř je bílá :)
Tak ústřice jsem teda ještě neměla:) Ale měla jsem tam např. lososový tatarák a ten byl super :)
Sakra, tak to by ses mi hodila jako nabíračka talíře - já tam nechala naposled asi 280 kč, tak bych s tebou dost ušetřila :))
VymazatLososový tatarák miluju, ale mě asi neurazí losos v žádné formě :)
uh, ten zákusek vypadá suprově!
OdpovědětVymazatv Rebiu jsem chvilku pracovala :) jídla tam jsou moc dobrá, i ty zákusky, často jsem si je nosila domů, protože by se to jinak vyhodilo večer....a u nás doma jsme se o ně s radostí postarali :D
OdpovědětVymazatJee, tak to jsi měla dobrý :) A když jsi tam pracovala - tak jaký na to máš názor? Někteří mí známí říkají, že si to jen hraje na zdravou stravu, ale přitom je tam spousta smaženýho.. Ale mně se tam líbí :)
Vymazatna festivalu s jídelm jsem ještě nikdy nebyla a hned bych zašla :) rebio musí být super, snad se i tam jednou dostanu :)
OdpovědětVymazatjsou na tom festivalu i zdravá jídla? :) taková restaurace existuje jo? to musí bejt báječný, kolik to vůbec stojí? :)
OdpovědětVymazatTak že by to bylo nějak vyloženě zaměřeno na zdravá jídla - tak to ne. Tady ůžeš mrknout, co tam bude: http://www.spilberkfoodfestival.cz/page/festival
VymazatAle tam stejně od každého jídla kupuješ jen malou ochutnávací porcičku :) Protože je to z restaurací, kde jsou ta jídla děsně drahá. Takže je to aspoň taková příležitost, ochutnat, co mají v luxusních restauracích :) Já doufám, že se mi hlavně podaří ochutnat něco z KOISHI, protože ta je tu v Brně opravdu vyhlášená a na to, abych do ní šla, fakt nemám.
Tu černou ředkev vidím poprvé:)
OdpovědětVymazatTak to jsem ji měla vyfotit i zevnitř :)
Vymazat