Jídlo
Snídaně: Křehká jablečná buchta, Activia se zelenými hrozny a kiwi, Protein WPC 80 borůvka, asi 3 banánové jednohubky v čokoládě
Jednohubky byly pro mamku ke Dni matek a dělala jsem je podle tohoto receptu.
Použila jsem:
Takhle vypadala příprava:
A výsledek :)
Posypala jsem ještě některé kokosem. Co se týče chuti, tak jsem cítila hlavně tu čokoládu.. asi je jí tam moc velká vrstva. Arašídové máslo se v chuti trochu ztratilo..
Pár kešu oříšků v čokoládě
Obalila jsem je jen ve zbytku čokolády z jednohubek, ani jí moc nebylo, jen byly ty kešu trochu obarvené čokoládou :)
Špilberk Food Festival (od všeho jsem měla jen malou trochu):
Kopřivový krém s plátky zauzeného lososa, chléb
Tatarák z hovězí svíčkové se žloutkem z křepelčího vajíčka s česnekovou topinkou
Curry polávka z korýšů s tuňákovým tartarem, nakládaný zázvor a kaviár s mořských řas
Čokoládovo-lanýžový dort s brusinkovou espumou
Více o jednotlivých jídlech v samostatném reportu z Food festivalu :)
14:45 Odpolední svačina: 2 kousky frgálu (hruškový a makový), kefírové mléko
Večeře: Pečené kuře s amarantem a sterilovaným hráškem
21:40 Druhá večeře: Celozrnné špagety s brokolicí
Pohyb dnes bohužel žádný :-/
Ty špagetky s brokolicí mi připadají nějaké chudé ... :-(, ale zase je to druhá večeře! Ale brokolici miluji. Nevím, já bych si teď při hubnutí asi nemohla dopřát takovou druhou večeři. Já si včera dala v 18:30 talíř zeleniny s balkánským sýrem a od té doby nic, hladová jsem vůbec nebyla a ještě jsem si odcvičila Ripped in 30. Ty banánové jednohubky pro mamču vypadají ale skvěle! Jsi hodná dcera! ;-)
OdpovědětVymazatPrávěže při hubnutí je důležité mít více jídel denně - takže i druhou večeři :) Balkánský sýr bych moc nedoporučovala.. má docela dost tuků a velké množství soli.. ale tak jednou za čas neuškodí :)
VymazatHruškový frgál mám nejradši :) Banánové jednohubky vypadají dobře, dala bych si. Těším se na report z festivalu, ty jídla znějí dobře, třeba kopřivový krém s lososem by mě lákal. Brokolici jsem dnes poobědvala, mám ji moc ráda, nechápu jak někdo může tuhle zeleninu nesnášet, třeba můj otec by raději umřel, než ji dát do pusy :)
OdpovědětVymazatJá mám nejradši tvarohový :) Ale ten rodiče bohužel nepřinesli :-/ Mně právě dříve nenapadlo nic jiného jak brokolici udělat - než se strouhankou a máslem - tak se to vždycky dělalo u nás doma:) že jsme to měli jako takový předkrm :) Ale teď už ji používám i třeba do těch těstovin :)
VymazatTvarohový jsem teda neměla, ale tvaroh miluju, tak bych neopovrhla :) Frgál jsem teda měla vždycky jednou do roka v létě na výletě v jižních Čechách, když jsme narazili na nějaké krajové slavnosti :) Brokolice se strouhankou a máslem, to slyším prvně. Náš "rodinný recept" byl vždycky zapečená brokolice se šunkou a sýrem.
VymazatPodobně jako ta brokolice se dělá i chřest - taky posypaná strouhankou a zalitý máslem :) Měla jsem to před pár lety na pražském food festivalo a chutnalo to skvěle :)
VymazatBanánové jednohubky jsou krásné! :) miluju kombinaci banánu a čokolády nebo kakaa, takže musím taky zkusit, až bude nějaká vhodná hřešící příležitost :D
OdpovědětVymazatÚplně jsi mi připomněla, že jsem měla jako malá ráda banán se šlehačkou - posypané grankem:) Dělala nám to maminka jedné kamarádky:)
VymazatNo jéje, maminka mi dělávala takový koktejl z mléka, granka a banánu, to byly časy :))
Vymazatdej sem, všechno!:D
OdpovědětVymazatSladkůstky bys ráda, jo?:)
Vymazatty banánový jednohubky vypadají skvěle!:-)
OdpovědětVymazatDíky :) Mně se taky právě moc líbily - hlavně že jsou z tak malého množství surovin - které jsem měla doma :)
VymazatPastelko, jsem moc ráda za odkaz tvého vaření a myslím, že se ti to moc povedlo! Na blog do komentáře jsem ti napsala můj poznatek z vaření, proč tam té čokolády je asi moc.
OdpovědětVymazatDíky moc:) Přišlo mi to na mail:) Je fakt, že ta čokoláda docela dost tuhla, musela jsem tam pořád přidávat další a další. Takže příště více zahřívat :)
Vymazatty jednohubky jsem už někde viděla, úžasné :) to sis špagety ani nijak nedochutila? :O
OdpovědětVymazatTo možná u Zdravé mámy - mám tam na její blog odkaz. Špagety jsem dochutila jen trochu solí.. Jinak mě nenapadlo nic jinýho, co tam na ně dát.. Ale chutnalo mi to i tak :) Je potřeba mít dobré kvalitní těstoviny a dobře udělat brokolici, aby zůstala šťavnatá :) Já ji hodím do vařící vody a hned vypnu sporák a nechám ji tam jen pár minut.
VymazatMám totiž jídelníček od trenéra (nejsou tam konkrétní jídla, ale druhy potravin, z kterých si vybírám) a na druhou večeři tam mám obiloviny a zeleninu. Ale jindy si dávám spíše třeba salát a k tomu chleba :)