Jídlo
10:00 Snídaně: Bílý jogurt s ovesnými vločkami a Dobrou vlákninou, jablkem, sušenými fíky a meduňkou, protein WPC 80
Nejdřív jsem se k Dobré vláknině stavěla odmítavě a teď jsem si ji nějak oblíbila :) Ale dávám si vždycky jen tak 10 až 20 g :)
12:30 Svačina: Chleba s avokádem a Caro
Caro mám už doma dlouho, ale zanedbávala jsem ho.. k jeho vytáhnutí mě "přiměla" až Michaela***, když jsem ho viděla u ní na blogu :) A je moc dobré :) A chleba s avokádem.. jedno z mých nejoblíbenějších jídel :) Jak některé milujete arašídové máslo - tak já zase takhle miluji avokádo :) Jako ne, že bych neměla ráda arašídové máslo :) Mám:) Ale mám nějaký blog dávat si ho moc často - protože když ho jím, tak si ho většinou dám větší množství než bych měla :)
15:30 Oběd: Pstruh s petrželí, citrónem a amarant, rajčata
Mám rybí týden ;) Pstruha i rajčata jsem koupila u mého oblíbeného pana Čočky :) Takže vše hezky regionální:) Rajčata prý ještě zatím ze skleníku. Bylo to výborné!:) Amarant jsem polila šťávou co pustil pstruh a chutnalo to skvěle!:) Někdo amarant moc nemusí, ale jak byl z tou šťávou, tak mi fakt moc chutnal a ani nebyla moc cítit ta typická amarantová chuť :) Pro pstruhy si budu chodit asi častěji :)
Odpolední svačina: Kefírové mléko, jablko, oříšky (zase tipuju.. ach ta skleróza)
21:16 Večeře: Celozrnné špagety s meruňkovým šmakounem, vlašskými ořechy a meduňkou
Nojo, cpu teď tu meduňku do všeho sladkého :) Ale jsem ráda, že mi úspěšně roste :)
Druhá večeře: Trocha tvarohu, rajče
Trénink
Aktivita: Posilovna - trénink na břicho a záda
Metronomy 3x12
Stahování horní kladky před hlavou 3x12 (15 kg)
Superman 3x12
Rozpažky na nakloněné lavici 3x12 (1 kg)
Rotace ve vzporu klečmo 3x12 (1 kg)
Takový lehčí trénink, po kterém ani gainer nepiju
rybí týden :) mňam
OdpovědětVymazatPstruh! Mňam. Poslední dobou ryby nějak zanedbávám. :-(
OdpovědětVymazatMňam ten pstruh :-)) Dala bych si!
OdpovědětVymazatOříšky jsou dobrý na mozek, ne, tak co ta skleróza potom? :) Avokádo bych si dala, dlouho jsem neměla. A pstruh vypadá náramně. Já se snažím o rybí týdny pravidelně :)
OdpovědětVymazatPstruha - když už - si vozím také českého, přímo od nás ze sádek a mimochodem, zní to neuvěřitelně, ale přesně tohle jsem dnes dělala také, amarant se pstruhem! Dobrá náhoda!=)
OdpovědětVymazatPS: jak se ti s amarantem vaří? Já vždycky rosu z toho, jak jsou to droboučké kuličky a lítá mi to všude po kuchyni (podobně jak quinoa) :D
Tak to je fakt dobrá náhoda!:) Já už jsem se i vykašlala na to ten amarant proplachovat.. protože se to dělá blbě - jak to jsou takové mini kuličky:)
VymazatTo se má proplachovat? :D To jsem ani nikdy nedělala :D A přiznám se, že třeba ani jáhly nezpařuju, jak se uvádí, že by se měly 3x zpařit, stejně tak rýži...já vím, řekneš si asi, že jsem čuně, ale já to vařím, jak to rozbalím :D Ale ty pidimini kuličky amarantu jsou fakt prevíti :D
VymazatTak rýži třeba proplachuju :) A s jáhly zatím moc zkušeností nemáš.. ty si dáváš taky jako přílohu? Ale např. quinoa, když se nepropláchne, tak je prý hořká.
VymazatJá ryby nejím, teda kromě tuňáka v konzervě, což se za rybu moc považovat nedá, a občas jsem si dávala na oběd uzenou makrelu, ale už mi začal vadit ten typický pach z ní, takže teď mám od ryb pohov. Pstruha jsem nikdy neměla, ale ani mě neláká. To raději kuře:D
OdpovědětVymazatJá beru ryby zas jako nejzdravější maso :) A některé ani nezapáchají.. třeba ten čerstvý pstruh :)
VymazatTen pstruh <3 vypadá to nádherně!! :))
OdpovědětVymazatmiluju datle, snad nejlepší sušený ovoce :) caro mám doma taky, moc mi chutná, ale ricoré je prej ještě lepší :) ty jíš avokádo samotný bez dochucení? to si asi kupuješ tu odrůdu s černou šlupkou, že? :)
OdpovědětVymazatBez dochucení ne :) Vždycky na něj dám pepř, sůl a citrón :) A jj, s černou slupkou, teď ho mají v Albertu za 10 Kč :) I když v letáku ho mají napsané dražší
VymazatTo Ricoré je zajímavý :) Teď jsem na to koukala, co to je :)
Vymazat