středa 1. května 2013

1.5. Májová středa

Dnes jsem brzy ráno vyrazila na májový výlet mimo Brno :) Bylo to moc fajn, dlouho už jsem na podobném výletu nebyla.

Jídlo


Snídaně: Alpro Soya Dessert čokoládový s jahodami a Dobrou vlákninou, bílý jogurt s amarantovými vločkami a zelenými hrozny, protein Reflex Nutrition


Tento dessert je mezi blogerkami hodně populární, tak jsem se zas nechala strhnout davem :) Ale nestydím se za to :) Chtěla jsem vědět, co je na něm tak extra. Protože co se týče nutričních hodnot, ty nic moc extra nejsou :) Ale uznávám, je moc dobrý :) Chutná prakticky skoro stejně jako Danette krém od Danone. Ten jsem měla vždy hodně ráda - jedla jsem ho s piškoty :) Výhodou aspoň je, že Alpro Soya má o něco lepší nutriční hodnoty než ten Danette :)

Svačina: Koupená bageta (s krůtí šunkou, vajíčkami a zeleninou), trocha Coca-coly light, tyčinka Oat King třešňovo-mandlová


I když jsem měla sebou jídla dost, nakonec jsem se nechala zlákat na nádraží bagetou :) Byla dobrá, nejraději mám v bagetě vajíčka :)
A na výletě jsem zužitkovala další část mé výhry - energetickou tyčinku Oat king :) 
Zhodnotila bych ji velmi podobně jaku tu banánovou. Kousky "třešní" má tyčinka uvnitř, ale je jich málo a je to taková uměla chuť. Poleva nahoře má sice mandlové aroma, ale není chuťově nijak moc výrazná. Možná i kvůli tomu, že celá tyčinka je dost sladká. Takže pak ty jednotlivé chutě nejdou tolik rozpoznat. 

Oběd: Celozrnné těstoviny se sýrem Cottage a paprikou (žlutou a červenou)

Odpolední svačina: Celozrnný chleba s arašídovým máslem, půlka mrkve, malinová voda

Večeře: Lasagne CON BOLOGNESE - masové ragú, špenát, mozzarella

Po výletě jsem se najedli v Brně v restauraci Varna - http://www.restauracevarna.cz/staly-jidelni-listek.htmlCo mám zkušenost, tak zde vařívali dobře, ale lasage mě nijak zvlášť nenadchli. Přišlo mi, že je uvnitř moc zeleniny do kysela.

Druhá večeře: Trocha tvarohu


Trénink



Aktivita: Výlet (okolo 20 km)


9 komentářů:

  1. alpro soya má moc dobré věci, zatím jsem měla jen jedno čoko mlíčko, jelikož bylo ve slevě kvuli záruce, tak čekám, až to u nás zase zlevní :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dnes jsi hodně kritická ;-), ale i tak to má vypadat!

    OdpovědětVymazat
  3. To je fajn, že sis udělala výlet - tak by se mělo využít volno :) Na bagetách mám taky ráda vajíčka (jeden z důvodů, pro už ze mě vegan nebude :) a to jsem dřív říkala "fuuuj, vejce!!"). Já mám pocit, že jediný místo, kde jsem měla dobrý lasagne, byla Itálie :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mě teda tenhle dezert vůbec nechutná. Vlastně žádný od alprosojy mi nechutná, myšlím, že se dají najít lepší:)

    OdpovědětVymazat
  5. Ještě žádnou alprosoyu jsem neměla tyjo!
    Hezká snídaně :)

    OdpovědětVymazat
  6. Alprosoya miluju! A teď jsem si uvědomila, že mám ve spíži ještě někde dobrou vlákninu, na kterou jsem uplně zapoměla! :D

    OdpovědětVymazat
  7. už ten puding od alprosoya musím zkusit furt na něj koukám ale né a né ho koupit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla jsem to podobně a nakonec mě udolalo to, že byl o něco málo zlevněný :)

      Vymazat