pondělí 1. dubna 2013

31.3. Přečasovaná neděle

Jídlo


12:10 Snídaně: Mrkvová buchta a bílým jogurtem 


Dnes snídaně trochu později, protože se změnil čas a jela jsem taky ráno hodinu nalačno na rotopedu :) Recept v příštím příspěvku :) 

15:00 Svačina: Pomeranč, makadamové oříšky a mandle, kousek okurky

čaj s medem

18:10 Oběd: Brambory s krůtím masem s žampiony na paprice

Až na vaření brambor express oběd :) I když je asi divné nazývat to v 6 hodin obědem :)

20:15 Svačina: Kefír, jablko, kiwi, 1 plátek banánového chlebíčku



Chlebíček dělala mamka. Kdo má odolat, když má doma taková pokušení?:) Recept taky přidám, ale narozdíl od mé mrkvové buchty nečekejte nic zdravého..ale třeba ho někdy zkusím replikovat ve zdravější podobě :)


23:15 Večeře: Knedlo-zelo-vepřo



Mňam :) Vepřová kotleta (s česnekem a kmínem, osmahlá na oleji a pečená), s bramborovými knedlemi a kysaným zelím :)


Trénink


Aktivita: 

Rotoped 1h.

Cvičení podle Mojžíšové 1h. - 1. den


Štvou mě moje problematická záda, že se kvůli nim nemůžu pustit do pořádných tréninků..protože mám skoliózu - a díky tomu pravý extenzor mnohem silnější než levý..:( Proto jsem ve čtvrtek dělala ty mrtvé tahy s tak směšnými váhami. A stejně jsem po tom čtvrtečním tréninku měla děsně zablokovanou pravou stranu krku.. nechápu proč..:(
Chci na zlepšení zad tedy usilovně pracovat a rozhodla jsem se, že každý netréninkový den zařadím cvičení podle Mojžíšové (možná i v tréninkové dny, to se ještě uvidí :))


2 komentáře:

  1. tu mrkvovou buchtu bych si dala! :)))
    a co čas té večere? :D ty jo :D ale kotletky, to je něco<3
    chodíš se zády na nějaké rehabilitace? :)
    na cvíčo se mrknu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzhledem k tomu, že se měnil čas, tak je to skoro jako bych jedla o čtvrt na 11 ;) Šla jsem nakonec spát asi o půl 2.. takže spíš už s prázdným žaludkem než s plným :)
      Mamce tohle jídlo jde :) Je moc dobré :)
      Na rehabilitace jsem dříve - když jsem byla na ZŠ chodila. Jenže jsem na cvičení doma kašlala :( Asi před půl rokem jsem byla znova na rehabilitaci - párkrát mě tam učili nějaká cvičení na posílení vnitřních svalů. Jenže jsem to opět necvičila - a spíš se zaměřuju na cvičení v posilce.. Nahrála jsem si to tenkrát na foťák, abych to nezapomněla - jenže jsem přišla o všechna data v počítači, tak už to zase nemám :( Ale něco málo si pamatuju.. tak bych to mohla k té Mojžíšové taky zařadit :)

      Vymazat