pátek 12. dubna 2013

Shrnutí 3 týdnů 25.2.-17.3. a 18.3.-7.4.2013

Zas to shrnutí trochu flákám, takže jsem udělala 2 naráz :) A rovnou můžu porovnávat :) Přelom března a února se mi vcelku dařilo..ale ten březen..:) Začala jsem s jídlem trochu ujíždět.. koupila jsem si tiramisu..jedla mazance.. pekla loupáčky..slavila narozeniny.. tak je tam hodně červené.

Ale aktivitu si celkem držím, jen jsem nějak přestala s aerobkama..nějak to všechno nestíhám. Optimálně bych chtěla zvládat 4x týdně trénink v posilce + alespoň 1x týdně aerobka + aspoň 4x týdně cvičit na záda. Pak budu spokojená:)
(Flamenco, cvičení na záda jako je SM systém nebo Mojžíšová do toho nepočítám).
Jen mě štve, že jsem teď nemocná.. takže 1. týden v příštím hodnocení bude bída. Po několika měsících poprvé týden bez jakékoliv aktivity :(((


A abych objasnila podle čeho hodnotím - je to podle toho, jak moc se odchyluji od jídelníčku, který mám doporučený od trenéra :) Takže hodnocen je vcelku hodně přísné.. i když mohlo by být ještě přísnější ;)

16 komentářů:

  1. jakto že je poslední březnový týden tak červený? :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No koupila jsem si v Lidlu Tiramisu a pak ho každý den po kouskách jedla.. pak jsem pekla loupáčky, což taky v mém jídelníčku není úplně ok.. tak se to nějak nakupilo :)

      Vymazat
  2. já to hodnocení nechápu. dívala jsem se jak jsi jedla 6.4. a přijde mi to super a ty tam máš červený smajlík :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toho 6.4. to jsem váhala jak to ohodnotit..:) Ale ty loupáky nejdou dle mého vzhledem k sádlu nic extra zdravého a toho avokáda jsem snědla taky děsně moc + ještě ochutnávání mazance.. Ale máš pravdu, že to zas tak strašné není.. moje hodnocení je docela přísné :) Jsem si vědoma toho, že i moje "červené dny" jsou stále lepší než jak jí hodně lidí :) Ale hodnotím to vzhledem k mému předepsanému jídelníčku od trenéra - jak moc se to odchyluje :)

      Vymazat
  3. a proc z toho par dni nevyhodís jako "prasácké dny"? pak by ses mozna tak nestresovala:-))
    melanie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se tím zas tak nestresuju :) Jen si dělám takové hodnocení, abych měla přehled - a abych viděla, jak je funkční jídelníček co mám od trenéra :) Jestli když ho budu poctivě dodržovat - tak jak na to tělo bude reagovat :)

      Vymazat
  4. Myslím, že březen byl kritický pro většinu.. jak to tak pozoruju:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo :) Možná i horší než vánoční svátky :-D

      Vymazat
  5. Pravda, že ta červená dost bije do očí, ale to zase spravíš. ;)
    Té aktivity máš požehnaně tedy. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jak jsem se cítila provinile, že mlsám tiramisu atd. tak jsem se to aspoň snažila nahrazovat šlapáním na rotopedu :)

      Vymazat
  6. Odpovědi
    1. Děkuji Kami, taky doufám.. a to jsem si doteď pochvalovala, že tím, že tak zdravě jím a jím hodně ovoce, tak mě žádná nemoc neschvátila.. a stejně to přišlo :(

      Vymazat
  7. Takové aktivity ...! Jsi dobrá! Gratulaci si zasloužíš! Já sotva dávám denně 30 minut Jillian! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky:) Ale bere to dost času to jo.. nevím jak to budu zvládat, až budu chodit do práce.. Pro mě je dobrý mít stanovený pravidelný čas pro cvičení. Protože když se snažím cvičit Mojžíšovou (cvičení na záda), která se cvičí každý den a po týdnu se vždy navyšuje počet cviků, tak se mi to taky nikde nepodařilo cvičit v kuse bez vynechání..:-/

      Vymazat
  8. Třeba jsi na sebe až moc přísná. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To asi jo no :) Ale neberu to tak vážně. Je to jen takový přehled, aby mě motivoval snažit se zlepšovat, pokud chci lepší výsledky:)

      Vymazat