neděle 28. dubna 2013

27.4. Rebarborová sobota

Jídlo


Snídaně: Rebarborová buchta s arašídovou posypkou


V Albertu měli zaujala zlevněná rebarbora se kterou jsem až doposud neměla žádné zkušenosti, tak jsem si upekla buchtu :) Recept zde:)

Svačina: Chleba s ředkvičkami, paprikou a semínky a kešu oříšky


Jak jsem před nějakou dobou psala, že chci jíst více zeleniny, tak vidíte, že to úspěšně plním :) Místo ovoce s oříšky teď moje dopolední svačiny tvoří pečivo se zeleninou a oříšky:)

Oběd: Capallini s tuňákem v oleji s cibulí a hořčicí, zelené fazolky

Odpolední svačina: Acidofilní mléko, pékanové a kešu oříšky, Nashi

Večeře: Chleba se sýrem Leerdammer light, bílá paprika

2dcl bílého vína

1 koktejl Swiming pool


Byla jsem s přáteli hrát LaserGame a pak jsme zašli posedět do koktejl baru Aloha. No a nakonec jsem neodolala..když tam byl takový výběr koktejlů..:) Sice jsem si původně nechtěla dávat koktejl se smetanou, ale pak jsem si řekla, ale co... 1 si dám (protože ty smetanové mám nejraději:))
Ale stejně mi tentokrát tolik nechutnal :-/ V Absolutu ty koktejly mají lepší.

Druhá večeře: Pár lžiček tvarohu

Když jsem se kolem 1 ráno vrátila, tak jsem měla ještě hlad, ale nechtěla jsem toho před spaním už moc jíst.

Trénink

Aktivita: Posilovna - kruhový trénink

8 komentářů:

  1. :) máš opravdu inspirativní jídelníček! na rebarborovou buchtu se těším, dlouho ji chci vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  2. lasergame chci taky zkusit:D a rebarbora mi připomíná dětství:) dala bych si

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám ráda rebarboru zapečenou v troubě s jablky a skořicí, je to moc dobré a jednoduché.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bez cukru?:) Z toho jsem měla právě strach, aby to nebylo moc kyselé. Ale příště třeba zkusím :)

      Vymazat
    2. Já přidávám trochu medu, když mám chuť na sladké, ale ta kyselost je občas taky příjemná :)

      Vymazat
  4. miluju rebarboru :-) mám moc ráda kyselý ovoce - jídla:-)

    OdpovědětVymazat
  5. ze začátku mě kešu nějak neoslovily a pak jsem si někde přečetla u nějaký naší spolubojovnice, že kešu miluje a jak jsou dobrý, od tý doby je mám taky hodně ráda, zvláštní že? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to chápu, taky jsem dřív nějak extra nemusela arašídové máslo.. a teď ho jako většina blogerek miluju :)

      Vymazat