pondělí 15. dubna 2013

14.4. Čokoládová neděle

Jídlo


11:00 Snídaně: Rýžova kaše s mangem, 1 čtverečkem 85% čokolády Lindt a lístky meduňky



Ta kaše mi dala pěkně zabrat :) Dělala jsem ji z kulatozrnné rýže natural. Tak jsem si dopředu večer uvařila rýži a pak ji ráno ještě vařila v mléce. Ale stejně to s tou natural rýží není ono.. takže to příště nebudu přehánět :) Když jsem schopna v menze jíst i normální rýži, tak zrovna v té kaši bych si ji taky dopřát mohla :) A k čokoládě - musím konstatovat, že těch 85% je fakt na mě moc..budu muset jít s procentama trochu níže, aby mi to více chutnalo:) 


13:25 Svačina: Kousek manga, celozrnný chleba s olivovým olejem a mrkví

14:15 Belgická čokoláda (tekutá) a 2 čokoládové pralinky v Caffé del Saggio

Už se cítím naštěstí lépe tak jsem i vyšla ven :) A navštívila přitom Caffé del Saggio :) Moc pěkná kavárna, mají tam výbornou kávu (kterou jsem tu už dvakrát zmiňovala a to jsem nepiják kávy) :) Čokoláda byla dobrá, hustá, ale na mě až moc sladká. A bylo ji malinké množství - tak jsem se aspoň nepřejedla:) Chtěla jsem ji ochutnat, protože známý tam pracuje a jednou mi dal ochutnat čokoládové "penízky" z kterých se dělá ta tekutá čokoláda a chutnaly fakt výborně :) No a když už jsem tam byla, tak jsem se neomezovala a dala si i ty pralinky :) Takže taková hřešící neděle:)

17:10 Oběd: Zeleninová polévka s cizrnou, vajíčkem a celozrnným chlebem



Když byl včera římský den - díky lívanečkům z římského hrachu, tak jsem zrovna dala ještě římský hrách i namočit, abych z něj udělala dnes polévku :) Část cizrny jsem rozmixovala, část nechala vcelku :)


19:30 Svačina: Domácí jogurt s kiwi, pistáciemi a kešu oříšky

Večeře: Kuřecí prsa se zeleninou a kouskem celozrnného chleba



Tak takhle nějak si představuju super zdravé dietní jídlo :) Kuřecí je děláno v parním hrnci a na zeleninový salát jsem dala olivový olej a balzamico. Večeřela jsem totiž pozdě, tak jsem to nechtěla s tím jídlem přehánět a jak víte, tak tento týden jsem ani necvičila.. (a taky jsem si dneska už dala tu čokoládu..tak to musím nějak kompenzovat:))

Trénink


Aktivita: Cvičení podle Mojžíšové - 2.den

9 komentářů:

  1. lívanečky, čokoláda - ty si žiješ :P
    máš to krásný!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo no.. poslední dny to trochu přeháním :-/ Ale chci začít konečně běhat :)

      Vymazat
  2. :-) vypadá to všechno vážně skvěle :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Dělám si radost aspoň tím jídlem..:)

      Vymazat
  3. Tak to je nádhera! :))
    Trošku mě zarazilo, že ti nechutná 85% čokoláda, já mám ty vysokoprocentní radší. :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přijde mi moc hořká no.. asi od čokolády čekám více sladkosti :) Dneska jsem koupila 70% Lindt, tak třeba to bude lepší :)

      Vymazat
  4. Když si dáváš jeden čtvereček, tak můžeš jakoukoli, přece si to dáváš pro radost, na chuť, klidně si dej i bílou čokoládu, což je vlastně ztuženej tuk...:D
    Myslím, že když si docela dopřáváš, jak si dopřáváš (medovník, mazanec, knedlo vepřo zelo...), tak tohle nebyl žádný hřešící den:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda no :) To je jako s tou kaší.. něco se snažím za každou cenu zdravě - a druhé jídlo je pak pro změnu něco nezdravého.. Tak příště dám nějakou mléčnější :) Ale medovník a mazanec beru jako výjimky:) I když teď mám ty výjimky nějak hodně často..:)

      Vymazat
  5. Mně to příjde v pohodě:) já musím mít alespon čtvereček čokolády denně:D

    OdpovědětVymazat