neděle 7. července 2013

7.7. Kavárenská neděle

Jídlo


Snídaně - Cafe Podnebí: Panini Prosciuto (prosciuto, mozarella, salát, bazalkové pesto), Caffè Frappé, Hořká čokoláda Ekvador (71% kakaa)

7.7. je speciální krásné datum tak jsem výjimečně posnídala v kavárně - http://www.podnebi.cz/ :) Ale byla jsem celkem zklamaná :( Prosciuto nevypadalo moc čerstvě, bylo takové tmavé.. takže Panini nic moc. Chtěla jsem si dát palačinku, bylo chvilku před 10. hodinou a v jídelním lístku bylo psáno, že je mají od 10:00. Ale pak mě servírka zklamala - že o víkendu až od 11:00:( (a to tam nikde nemají napsáno!)

Gainer po tréninku

Oběd: Bohužel ho nemám nafocený a nejsem schopna si vzpomenout:-/

Odpolední svačina: Nektarinka, oříšky

Večeře: Bagetky se šunkou a červenou paprikou, ředkvičky




Trénink

Aktivita: Posilovna - full body trénink

Výstupy na lavičku 3x15
Bulgarian squats 5x8 (4 kg, 7,5 kg; 7,5 kg, 7,5 kg)
Přítahy pat na balónu 3x12
Stahování horní kladky před hlavou 12x3 (15 kg)
Rozpažky na nakloněné lavici 3x12 (1 kg)
Kliky 12x3 (6 pánských + 6 dámských)
Rozpažky 12x3 (3 kg)
Břicho 15x3
Metronomy 12x3

5 komentářů:

  1. Na Podnebí jsem slyšela celkem chválu, škoda, že asi neměli svůj den :(
    Já se nedávno dostala s bulgarian squats na 10 kg a byla jsem na sebe fakt hrdá :) Akorát jsem druhý den nemohla moc ohýbat nohy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Waw, to jsi dobrá :) Já zas teď přidala ve výpadech na 12,5 kg činky :) a aspoň jsem zas konečně trošku cítila stehna :) Ale teď zas necvičím, jsem nemocná - a mám záchvaty kašle, je to děs :((( Nechápu, že se mi to pořád tak vrací :(

      Vymazat
    2. Zas u výpadů na tebe ještě 2,5 kg ztrácím :) Jé, tak to mě mrzí, že zdraví zase zlobí. Já na tohle taky dřív furt trpěla, teď jsem nebyla nemocná ani nepamatuju...ale nevím, čím to, tak žádnou unikátní léčbu asi neporadím :) Ale na kašel mi vždycky pomáhal jakýsi bylinný sirup ze Slovenska.

      Vymazat
  2. :) Líbí se mi, že přidáváš i své tréninkové plány z posilovny :P Až pujdu někdy sama a nebudu vědět o cvičit, inspiruju se u tebe :P Panini jsem neměla pěkně dlouho, ale prosciuto mi moc nechutná ;):D zkoušela jsem ho tedy jen jednou asi blbá kombinace chutí ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Já to dělám i pro sebe :) Abych věděla - kdy jsem co cvičila - a podle toho pak i mohla posuzovat své výsledky :)

      Vymazat