neděle 16. prosince 2012

Pražská sobota

Sobotní den jsem strávila v Praze a už dopředu jsem počítala s tím, že dnešní stravování bude asi dost nezdravé, protože jsem si hrozně přála navštívit http://www.cheecup.cz/ a dát si nějaký dobrý cheesecake a cupcake :)

Jídlo


Snídaně: EMCO ovesná kaše (příchuť - s jablkem a skořicí), kiwi

Oběd: Subway sendvič Melt (ten menší:)

Svačinka:  Pistáciový cheesecake



odtud: http://www.cheecup.cz/  (Praha)

Hrozně jsem se těšila, až si ho dám, od té doby, co jsem o Cheecup četla zde

Chutnal mi, ale že bych si z něj sedla na zadek to ne:) takže jsem ráda, že jsem si tam zašla, ale příště už tam vážit cestu nebudu a radši v Praze zajdu do Světozoru, který je dostupnější :)


Zázvorový cupcake s mascarpone  

Taktéž z Cheecup. A ten mě tedy zklamal. Nic extra, ani ten zázvor jsem tam moc necítila. Moje cupcakes byly mnohem lepší :)

Večeře: Celozrná bageta se šunkou a sýrem Leerdammer, cherry rajčátka

Druhá večeře: Kousek pizzy Marinara (mozzarella, cherry rajčata, pancetta, rucola, smetana)



Pizza je z http://www.amici.cz/  (Brno) a chutnala výborně. Doporučuju :) 

4 komentáře:

  1. moc mě těší,že byl můj blog tím prvným "zdravým" :)
    tvoje sobota vypadá super :) cheesecaky nemám ráda ikdyž vypadají krásně
    tvé cupcakes byly jistě lepší :P jen se pochval!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Byla to taková cestovní sobota, tak jsem počítala s tím, že budu jíst kde co :) Teď v týdnu se zase budu snažit jíst lépe :)
    Já zatím moc cheesecaků neochutnala..myslím, že jen jeden malý kousek na slavnostech jídla (a ten mi nechutnal) a pak tento. Byl fajn, ale jsou sladkosti co mám raději - třeba Marlenka :)

    OdpovědětVymazat
  3. To mě mrzí, že se u tebe nekonalo nadšení z Cheecupu :( Mně se ta kavárnička-cukrárnička vážně líbí a dorty mají delikatesní, mohla bych si je dávat obden (ale pak bych musela být denně ve fitku :D). A co si dáváš ve Světozoru, když se tam dostaneš?
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  4. Jee, ahoj Verunko :) Tak zas ne, že bych byla zklamaná (i když z toho zázvorového cupcake jo), cheesecake mi chutnal a prostředí je tam pěkné :) Ale raději mám spíše zákusky s ovocem (tvarohové nebo jogurtové).
    Ve Světozoru mám ráda tu jejich točenou jahodovo-banánovou zmrzlinu, takže bych si tam dala nějaký pohár, ty jsou super :)

    OdpovědětVymazat