Jídlo
Snídaně: Špaldový perník z parního hrnce, bílý jogurt s jahodami a modrými hrozny
Už jste někdy měli buchtu z parního hrnce?:) Perník se moc povedl! Tady je recept :) Dala jsem si nakonec i větší kus, než je na fotce ;)
Gainer po tréninku
Svačina: Celozrnný chleba s arašídovým máslem z LIDLu, mrkev
Oběd: Pstruh se špaldou a rajčaty
Odpolední svačina: 2 kopečky zmrzliny (borůvková Wellnes z 80% ovoce a sníženým obsahem cukru a extra čokoládová) - zmrzlina byla moc dobrá!:)
Čaj Maté carnival
Arašídy ve Wasabi
2 toasty s máslem, hermelínem a brusinkami
(návštěva čajovny, jak jste možná poznali :)
Večeře: Květák vařený v parním hrnci, 2 vajíčka natvrdo a celozrnný chleba
Zní to obyčejně, ale kupodivu dobré :) Parní hrnec je super:)
Trénink
Aktivita: Posilovna - trénink
Cvik na záda na levý extenzor (který mám oslabený) 4x12
Stahování horní kladky před hlavou 3x12 (15 kg)
Přítahy na TRX 4x10
Přítahy činek k bradě 4x8 (4kg, 7,5 kg 7,5kg, 7,5 kg)
Rozpažky 3x12 (3 kg)
Bicepsovy zdvih jednoruční činky s oporou o koleno 3x14 (6x s 5 kg a 8x se 4 kg:)
Cvik na břicho - výdrž 45 s vleže s nohama mírně nad zemí (3x)
Bicepsovy zdvih jednoruční činky s oporou o koleno 3x14 (6x s 5 kg a 8x se 4 kg:)
Cvik na břicho - výdrž 45 s vleže s nohama mírně nad zemí (3x)
Cvik na břicho (střídavě loktem k protilehlému koleni) 3x12
Jé, perník, ten už jsem neměla dlouho! Musím si nějaký napéct, jen co budu doma. V parním hrnci peče babička a bývá to moc dobré. Koupila sis nějaký nový, že v něm děláš buchtu i večeři? Nebo jen experimentuješ? :)
OdpovědětVymazatU rozpažek mám pocit, že 3 kg jsou moje životní maximum a na víc by bylo proti přírodě :))
Teda to máš pokrokovou babičku :) Nový ne :) Jen jsem ho zas vytáhla..kvůli pstruhovi :) Tak ně napadlo tam pak zkusit i perník :)
VymazatJá rozpažky začínala dělat s 1 kg, tak se teď fakt divím, že to zvládám s 3 kg :) Ale je to fakt tak tak, abych vůbec udělala 3x těch 12 opakování :) Takže si myslím, že víc taky jen tak nedám a ty 3 jsou na hodně dlouho maximum :) Stejně jako u přítahů činek k bradě - jsou ty 7,5 kg taky maximum, které ke konci skoro nedávám..:)
Přítahy dělám jen s 5 kg, protože je moc nemusím a mám je většinou jen jako takový doplněk na konec. U těch rozpažek jsem ale koukala, že i spousta kluků u nás v posilovně si bere ty trojkové činky, takže asi jdou tyhle svaly posílit fakt těžko :)
Vymazatz parního hrnce? to zní suprově! :)
OdpovědětVymazatže jo?:) Ještě by to chtělo pak porovnat - jaký je chuťový rozdíl mezi klasickou troubou a parním hrncem:)
Vymazatperník z parního hrnce zní opravdu zajímavě a vypadá moc hezky :) čajovna mi docela chybí, taky bych si do nějaké zašla :)
OdpovědětVymazatJá do čajoven chodím už od 14 moc ráda :) Máme tu v Brně jednu zaměřenou na hraní deskových her - dají se tam půjčovat - tak je to fajn :)
VymazatTaké už jsem pekla na páře a dopadlo to dobře, měla bych to zase obnovit :) Ten tvůj vypadá fakt skvěle! Milovala jsem čajovny, to útulno tam, se správnýma lidma, jéé =)
OdpovědětVymazatJá v parním hrnci dělám ráda hlavně ryby :) A celkově maso :) A teď už čajovny nemiluješ?:) Já mám čajovny taky mnohem raději než jiné podniky.. aspoň si tam mám co dát :) Kdežto jinde si dám tak akorát vodu.. když nechci nic sladkého ani alkohol
Vymazattys dělala perník v papiňáku (je to parní hrnec, že? :D) ? tak to klobouk dolu, to už je fakt experiment :D
OdpovědětVymazatPapiňák je tlakový hrnec, to je zas něco trochu jiného :) Tam nevím, jestli by šel udělat perník.. :)
Vymazatten perník je úžasný
OdpovědětVymazatNa ten recept jsem zvědavá :)
OdpovědětVymazat