Jídlo
Snídaně: Mixit Dr. Mačatý, broskev
Svačina: Zeleninový salát s lněnými semínky a konopným olejem
Dozvěděla jsem se teď, že lněné semínko by se mělo před konzumací nejlépe rozdrtit a smíchat s vodou, jinak projde našimi střevy víceméně nestrávené a neuvolní se prospěšné látky. A to je škoda, protože lněné semínko je pro nás v mnohém velmi prospěšné - např. pro snížení vysokého krevního tlaku, podporu trávení a také pro podporu hormonální rovnováhy. Tady jsem o něm našla pěkný článek: http://zdravejist.blogspot.cz/2013/01/lnene-seminko.html
Tak teď jen musím vymyslet jak ho budu drtit... mlýnek na to nemám, hmoždíř taky ne... musím něco vymyslet.. máte nápad?:)
Gainer po tréninku
Oběd: žlutá limonáda
Těstoviny se syrovátkovým sýrem Pilos a zeleninou
Odpolední svačina: Podmáslí, ovoce
Večeře: Těstoviny s jelenním masem expesmenu a zeleninou
Trénink
Aktivita: Posilovna - trénink
Bulgarian squats 5x8 (4 kg, 7,5 kg; 7,5 kg, 7,5 kg)
Přítahy pat na balónu 3x12
Stahování horní kladky před hlavou 12x3 (15 kg)
Rozpažky na nakloněné lavici 3x12 (1 kg)
Kliky 12x3 (6 pánských + 6 dámských)
Rozpažky 12x3 (3 kg)
Břicho 15x3
Metronomy 12x3
Ahoooj, vítej zpět :) Lněná semínka drtím v hmoždíři, dá se sehnat všude (mně ho teda dokonce vyrobil táta), ale v předhmoždířové éře jsem semínka dala do sáčku, přiložila paličku na maso a tou je pořádně promačkala, nebo jsem používala starý mlýnek na kafe. A nebo musíš hrozně moc kousat :)
OdpovědětVymazatMimochodem - taky u vás říkáte žluté limonádě "hadí moč"? :) Pardon, ale nemohla jsem si to odpustit :)
Budu se muset po hmoždíři někde mrknout :) Vím, že mají v Ikea.. ale zkusím se poptat i někde po rodině :) A hadí moč jsem ještě neslyšela :-D
VymazatU nás na jihu se tomu tak vždycky říkalo. A to nezmiňuji, jaké absurdní názvy dáváme alkoholickým nápojům :)
Vymazatmnou většinou projdou třeba i kusy arašídů z máslíčka, což je dost divný, moje tělo to prostě neumí nějak strávit O_o hmoždíř i mlýnek doma mám, tak si to asi mlet budu, třeba to i uvolní nějakou chuť :)
OdpovědětVymazatAhoj, s těmi semínky je to tak, ale pozor - kdyby sis je chtěla namlít dopředu, tak to také není nejlepší, postupně ztrácí hodnotu, proto by se neměla ani moc kupovat už ta namletá, ale raději celá a rozdrtit si je doma (drtím ve hmoždíři jako divá:D) před tím, než je zbaštíš ;-)
OdpovědětVymazat