středa 5. června 2013

5.6. Řeřichová středa

Jídlo


Snídaně: Banánový protein, Jahody za žaluziemi, kiwi

Protein piju vždycky jako první po probuzení :)


 Vychlazené jahody za žaluziemi z ledničky mi chutnají více než při pokojové teplotě :)

Dopolední svačina: Celozrnný chleba s arašídovým máslem, mrkev

Oběd: Kuřecí steak s rajčatovou omáčkou a rýží, tapioca pudink se strouhanou hořkou čokoládou

Byla jsem opět v menze, kde mají tyto tapioca pudinky :)

Gainer po tréninku

Odpolední svačina: Podmáslí, půlka zeleného jablka, pražené kešu

Večeře: Celozrnné těstoviny s Cottage sýrem, rajčaty, řeřichou a petrželkou

Koupila jsem v LIDLu i nízkotučný Cottage Linessa. Hodnoty má skvělé.. ale klasický Cottage mi chutná více :) A řeřichu jsem koupila už vyrostlou v Albertu :)



Druhá večeře: Celozrnný chleba s ředkvičkami a řeřichou





Trénink


Aktivita: Posilovna - trénink (sice jsem měla trénink i včera, ale teď zas 2 dny nebudu mít čas)

Cvik na záda na levý extenzor (který mám oslabený) 4x12

Stahování horní kladky před hlavou 3x12 (15 kg)

Přítahy na TRX 3x10

Rotace ve vzporu klečmo 3x12 (1 kg)

Přítahy činek k bradě 4x8 (4kg, 7,5 kg 7,5kg, 7,5 kg)

Kladivové bicepsové zdvihy 3x8 (5 kg)

Břicho 3x15

6 komentářů:

  1. Stejný oběd jsem měla včera, akorát bez pudinku a bez menzy :) Cottage sním jakýkoli, i když poslední dobou místo něj občas jím ricotu - sice asi nemá hodnoty až tak skvělé, ale já jdu spíš po té chuti :)
    Tréninky míváš ráno, odpoledne nebo jak? Já byla zvyklá chodit asi rok cvičit vždycky hned ráno, teď musím odpoledne a vyhovuje mi to o něco míň, tak nějak mi to rozhodí ten den :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, ricottu mám zrovna v lednici a přemýšlím, jak ji co nejchutněji využít:) Co bys radila? Já zatím uvažovala nad ricottovými lívanečkami :)
      Tréninky mám většinou před obědem - v 11:30 - co taky není úplně ideální - aby mi to vyšlo dobře se snídaní a ještě svačinou.
      A Ty jsi chodila cvičit ráno nalačno? To nevím zda bych zvládla..
      Já se obávám, že mě zanedlouho čeká to - že budu moci cvičit až večer - když budu muset chodit do práce..
      Našla jsem si konečně na youtube ty cviky, jak jsi mi psala, že cvičíš (http://fitpastelka.blogspot.cz/2013/05/265-konecne-posilovaci-nedele.html)ale dřepy s dosedáním na lavičku jsem nikde nenašla:) A Ty si ty tréninky sestavuješ zcela sama? Pozoruješ na sobě nějaké výsledky?:)
      Mně už teda po cvičení ani nic nebolí.. dřívě, když jsem si zacvičila nějaký nový cvik, tak jsem pak měla třeba druhý den namožené svaly.. a teď už dlouho ne. I když teda v posledních dnech mě bolí třísla.. a nevím z čeho. Říkám si, jestli to není z těch bulgarian squats.

      Vymazat
    2. Já si dávám ricottu hlavně do salátů, nebo rozmíchám s jahodami, skvělá je v těch lívancích, nebo pečená s třešněma nebo naopak s citronem, česnekem a čilli. a Ač to vypadá možná divně, dělala jsem toto: http://alkitchen.blogspot.cz/2013/06/owsiane-placuszki-ze-szparagami-i.html a bylo to výborné.
      Já ze začátku snídala, dala si pauzu a šla cvičit, ale pak jsem nestíhala a navíc měla furt hlad. Četla jsem, že cvičit nalačno je i přínosné a zvykla jsem si. Večerní cvičení moc ráda nemám, blbě se mi pak spí.
      K těm dřepům: na ramena si hodíš dlouhou osu, stoupneš si před nízkou lavičku a vždycky na ni dosedneš a pak se zase zvedneš, to je 1 opakování. Trénuje to zadek, stehna a dynamickou sílu. Tréninky dělám sama a výsledky jsou, už mám i nějaký zadek :))
      Mě právě taky už dlouho nic nezabolelo a to mi trochu chybělo :) Nové cviky mě celkem zas nastartovaly. Třísla mě bolívaly z výpadů do stran s osou..

      Vymazat
    3. Ten dřep je třeba tady: http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/box-squat

      Vymazat
    4. U toho dřepu s dosedem je ale celkem riziko nesprávného prohnutí zad.. taky když člověk dosedne, tak má tendenci povolit břicho..tak mi to trenér nedoporučoval. Dynamickou sílu trénují i dřepy s výskokem :)
      A díky za recept s ricottou :) asi zkusím z půlky lívanečky a půlku naslano :)

      Vymazat
    5. Jo, dřepy s výskokem taky dělám nebo cvičím s kettlebellem různá "houpání" :)
      Tak jsem zvědavá, jak ti zachutná. Ona ricotta je taky syrovátkový typ sýru, tak pokud ti chutná ten z Lidlu, o kterém všichni básní, tak by ti měla chutnat i ona :)

      Vymazat