pátek 15. února 2013

Moje pokroky + fotky

Každý měsíc se přeměřuju a dělá mi radost, že aspoň takhle vidím nějaké výsledky :) Je totiž obtížné postřehnout jinak nějaké změny na postavě, když se vidím každý den.. ale všímám si, že jsou mi volnější kalhoty a pásek si musím utahovat více než dřív :)


Měřím 175 cm.

Nevýhoda je, že společně stejně jako ostatní míry se mi zmenšuje o objem hrudníku a bicepsy..což není zrovna úplně žádoucí..

Tak jsem se konečně odhodlala zveřejnit pár foteček :) Bohužel kvůli ztrátě všech dat z počítače nemám žádné foto před :-/ Ale myslím si, že zas tak moc na mě ještě změny vidět stejně nejsou.


Moji slabou stránkou jsou je především spodní půlka těla - stehna a zadek - ty bych chtěla nejvíce změnit. Ještě v létě jsem si fakt nemohla dovolit vyjít někam v mini kraťáskách, teď už je to aspoň o trochu lepší a do léta to už snad bude dobrý :) To je mým hlavním cílem. 


Vyfotila jsem se úplně přirozeně - naprosto uvolněný postoj - nic jsem nezatínala. Ať je vidět, jak opravdu ve skutečnosti vypadám.


19 komentářů:

  1. Tak stehna a zadek jsou i mou slabou stránkou, takže na tom budeme makat společně. :D
    Jinak mě také štve, že prsa už skoro nemám. :D I když jsem vždycky byla docela plochá, co se týče hrudníku. Nu, co už. Přítelovi to nikdy nějak nevadilo, takže to neřeším. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak fajn :) Až bude tepleji, tak snad konečně začnu zas i běhat :) Já už prsa taky právě prakticky nemám :((( I předtím jsem měla jedničky a teď co cvičím, tak si už fakt přijdu jak kluk. Tak aspoň podprsenka to jistí :)

      Vymazat
    2. přidávám se do klubu :D má slabá stránka odpovídá těm vaším :D
      a četly jste jak si pár holek stěžuje že jim prsa nezhubla ani o centimetr?
      Ať jdou někam, mě šly prsa dost, kdyby bylo i minusový číslování podprsenek určitě bych jednu dostala :D

      Vymazat
    3. Já teď jeden večer i přemýšlela nad tím, zda to vlastně stojí za to..nemít ten tělesný tuk :) Když pak mizí i prsa..:) Ale došla jsem k tomu, že asi jo :)

      Vymazat
    4. Ahoj holky, přidávám se k vám :) Taky zadek a stehna problém a prsa nevlastním :D jen když máme s malou třeba 4h pauzu v kojení, tak to mám dudy až pod bradu (teda na moje poměry) ale pak si prcek chvíli pocucá a jsem opět plochá :D nu což, aspoň nám to neskáče při běhání a věřte, že na kojení jsou mini/žádný prsa SUPER!!! Jo a Pastelko, máme téměř identický míry i váhy a i měřím stejně ;)

      Vymazat
    5. Tak vidím, že zadek a stehna jsou docela všeobecný problém :) A to je hezké, že máš stejné míry jako já - i po porodu :) To bych taky brala zachovat si aspoň takové míry :) Jsi i prakticky stejného věku - taky mi bude 26 :)

      Vymazat
  2. Týjo, ty máš doma žebřiny? Ty jak jsou za tebou!? :) Jinak ti to moc sluší, a ty se snažíš pořád hubnout? Mě připadne, že bys akorát měla nabrat svaly v horní části těla a začít zpevňovat ;)) Škoda, že bicáky ubírají :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doma ne :) Fotila jsem se ve fitku, když jsem tam byla o samotě :) Hubnout se přímo nesnažím, jen chci spálit tuky na těch stehnech a zadku. Což bohužel takhle lokálně nejde, takže se pálí tuk na celém těle :-/ Ale je pravda, že celkově bych potřebovala nabrat více svaly, to rozhodně :) Ale mám křivou páteř, tak nemůžu jet pořádný objemový trénink :(

      Vymazat
    2. Ajo, a já ti ty žebřiny záviděla :D Jinak ta křivá páteř se nedá právě cvičením nějak spravit? Třeba nějaká rehabilitační cvičení a tak? :) Protože je to škoda, máš pěknej tvar postavy, úzkej pas.. a právě kdybys nabrala ty svaly nahoře, ještě víc by to vyniklo ;)

      Vymazat
    3. Snažím se právě dělat cviky, které do dorovnávají (např. metronomy) Já mám právě jednu stranu zad posílenější na úkor té druhé - takže pak při cvičení zabírám více tou posílenější stranou - a tím se přetěžuje. Tak musím vybírat cviky, kde každá strana zabírá zvlášť. Ale máš pravdu, měla bych na ty záda nejlépe cvičit každý den. Chodila jsem na rehabilitaci, kde mi doporučily nějaké cviky. Jen jsem je už trochu pozapomněla:( Musím se více snažit :) Děkuji za pochvalu :) Svaly nahoře bych potřebovala, protože mám postavu takovou nerovnoměrnou..vršek hodně útlý a spodek širší.

      Vymazat
  3. Postavu máš už teď parádní! Za stehna se určitě stydět nemusíš :) A když nabereš ještě nějaké svaly, tak bude vypadat úplně perfetkně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za podporu :) Je to pro mě aspoň motivace - že jsem sem ty fotky dala - snažit se to vylepšit. Aby příště byl vidět nějaký rozdíl :)

      Vymazat
  4. Máš skvělou postavu :) A s hrudníkem jsem na tom podobně... teď když jsem nabrala, tak mám konečně hezký prsa, jenže taky pořádnej zadek, stehna a břicho. A jakmile zhubnu, tak se můžu s prsama zase rozloučit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) Ono je to geneticky dané.. někdo to má zas naopak, a hubne spíš na zadku a prsa mu pořád zůstávají :) Ale já jsem zas radši, že mám menší prsa než moc velké :)

      Vymazat
  5. řekla bych, že kraťásky můžeš nosit úplně bez obav :)

    OdpovědětVymazat
  6. zdravím. na úvod: závidím ti stehna a zadek, nehubni, proboha!! :D ja jsem takovej chodici kostrounek a hrozne bych si prala mit aspon nejaky RUCE.. nejen kosti obaleny kuzi.. tvoje ruka na fotce je dost sexy(:D), takovou vlnku krásnou bych taky chtela! :D ale fakt me desi predstava, ze cvicenim jeste vic zhubnu, to uz bych asi nevydejchala..:/ a kdyz tu koukam na tvoje zmensujici se objemy vseho, dvakrat me to nemotivuje ke cviceni.. zhubnout bych chtela snad jen toho speka na brise a mozna ani toho ne, nejak jsme si na sebe zvykli:D ..achjo. :) kazdopadne ti moc drzim pesti, at se ti povede to, co si prejes. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za kompliment :) Když budeš pořádně jíst a nebudeš dělat aerobku, ale spíše posilovací cvičení, tak budeš nabírat svaly :) To se nemusíš bát, že bys hubla víc - ale musíš pořádně jíst :) Já teď budu muset taky zvýšit množství jídla, protože váha jde pořád dolů.. ale to asi taky proto, že já celkem zařazuju ty aerobky. Vždycky si pustím True Blood a šlapu hodinu na kole :)

      Vymazat
  7. Haha...dolní polovina širší? To není pravda:O! Podívej se na moje fotky...to je nevyvážená postava! Ty vypadáš dobře a ty nohy? Diť se ti stehna o sebe ani netřou! Takže šortky a mini jsou pro tebe, jak stvořené! Fakt vypadáš skvěle!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem mrkla na Tvé fotky :) Postavu máš o něco širší než já - ale řekla bych že máš podobný typ postavy :) že když trochu zhubneš, tak bys mohla vypadat podobně jak já..:) Zas tak nevyvážené mi to u Tebe taky nepřijde - máš sice širší boky, ale zároveň bych řekla, že máš i širší ramena :)

      Vymazat