neděle 3. února 2013

Jahodový pátek

Jídlo


Snídaně: Kaše z multicereálního Sunaru s mákem, blumama a sušenýma švestkama


Jak jsem přišla k Sunaru?:) Jednoduše - mamka ho má z práce, měl totiž brzy projít..:) A zas tak rozdílné hodnoty než jiné kašičky nemá, je multicereální a bez přidaného cukru - tak jsem si ho udělala :)


Bylo to opravdu výborné :) Mák do kaše je vážně bezva nápad :)

Svačina: Protein Reflex Nutrition (100 ml mléka, 200 ml vody), pistácie, mandle, kiwi, blumy

Oběd: Filety z tresky na rajčatech a cibuli s celozrnnou rýží


Vycházela jsem zhruba z tohoto receptu - http://recepty.vareni.cz/provensalska-bezvousa-treska/
ale moc se mi to nepovedlo :( Ryba byla přesušená a dala jsem tam zbytečně moc koření :( To je tak, když se to snažím dělat zdravě - v troubě..

Odpolední svačina: Jahody rozmixované v kefíru


Byla jsem koupit jahody, abych si udělala na snídani jahodový táč, tak jsem jahody použila rovnou i k dnešní svačince :) Bylo to výborné! Mnohem lepší než si koupit ochucený kefír :)

Večeře: 1 plátek vícezrnného chleba se sýrem Madeland light, 2 keříková rajčata

Večeře dost ubohá, jsem si toho vědoma.. bylo to tím, že jsem měla smutný večer..necítila jsem se psychicky vůbec dobře, takže jsem ani nemyslela na jídlo.. a až chvíli před spaním si vzpomněla, že bych si měla aspoň něco málo dát. :(

Ale na ráno mám připravenou úžasnou buchtičku :)



2 komentáře:

  1. Tak rybu teda dělám zásadně v troubě, ale nikdy jsem ji nevysušila. Myslím, že trocha másla (příp. olivového oleje) neuškodí. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jak dlouho ji děláš? Já ji v té troubě měla skoro 30 minut.. nebo možná byla taky chyba v tom, že já ty filety zapomněla dát po příchodu domů do mrazáku, měla jsem je celý večer vyndané:( Tak jsem je pak aspoň večer dala do ledničky a udělala je až druhý den odpoledne.

      Vymazat