úterý 5. února 2013

4.2. Čokoládové pondělí

V Lidlu byla akce na čokoládu :-D


Tak jsem si udělala trochu zásoby :) Neznamená to, že bych se teď začala cpát čokoládou, počítám s tím, že mi tyhle zásoby vydrží na pár měsíců :) A čokolády chci použít např. do vlastního musli nebo nějakých moučníků :) A ta Milka.. tu jsem prostě chtěla ochutnat :) Počítám s tím, že si vezmu zas jen kousíček a někomu ji přenechám.


Jídlo:


Snídaně: Bílá Hollandia s ovesnýma vločkama, slunečnicovýma semínkama a ovocem (banán, kiwi, hrozny)

Oběd: Vepřové kung-pao s rýží

Oběd v menze, nic extra, ale dalo se to :)

Odpolední svačina: Hrníček polotučného mléka, 4 blumy

Večeře: celozrnný chléb se šunkou a Leerdammer sýrem, cherry rajčátka, římský salát

Druhá večeře: Tvaroh, plátek celozrnného chleba, 2 cherry rajčátka

Trénink


Aktivita: Pilates 1h.

Opět tělocvik v rámci zkouškového :)

13 komentářů:

  1. Tak to je pořádná zásoba :) Já jsem u těch čokolád v Lidlu stála asi půl hodiny a nakonec jsem si (já blbec) nevzala ani jednu s tím, že jich mám doma ještě dost. Ale Oreo jsme s mamkou koupily taky, já jsem to však udělala mazaně - nechala jsem ji koupit mamku, že si ji doma rozdělíme celá rodina (takže ji aspoň celou nesežeru :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snažím se šetřit :) Tak jich raději nakoupím více levněji, než bych si pak kupovala nějaké čokolády dráž.. i když na druhou stranu - taky bych je nemusela kupovat vůbec že :) Ale když mě bude honit mlsná, tak si raději udělám nějakou mňamku s více-procentní čokoládou, než abych jedla jiné sladkosti :)
      NA Oreo jsem zvědavá :) Jinak Milku moc nemusím..

      Vymazat
    2. Milky obecně mi připadají hrozně přeslazené... a tahle Oreo taky není výjimkou, ale stejně jsem ji zblajzla s potěšením :D

      Vymazat
  2. Do Lidlu se dnes chci stavovat pro bílý jogurt, samozřejmě ani mě neušlo, že je tam akce na čokolády, tak se tam možná mrknu i na ně. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě jsem teda nechutnala, jaké jsou.. tak snad budou stát za to :) Já na ty více-procentní nejsem zvyklá.. tak jsem to vzala odstupňovaně :) 60, 70, 81 :) Ať to není tak velký šok :)

      Vymazat
  3. Mnaaam to je cokolaadyy mam chut :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zatím kupodivu ani tak ne :) Možná proto, že je mám schované :) Mně vždycky nejvíc láká, když např. nakukuju do cukrárny :)

      Vymazat
  4. A lentilkovou neměli? U nás už je vyprodaná :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lentilkovou měli..měli všechny tři :) Tentokrát jsem tam šla rovnou v pondělí ;) Ale lentilková mě tolik nelákala, protože to se myslím prodává/prodávalo i od jiné značky - čokoládová tyčinka s lentilkama. Tak mi stačí jen tahle jedna :)

      Vymazat
  5. Tady je někdo čokoládový. :) také na nich ujíždím. :) výborná je ta karamelová. Máš príma jídelníček. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se těším :) Já od této značky ještě žádnou neochutnala. Na čokolády sice jsem, ale nepřeháním to :) Spíš jen jednou za čas :) Jsem vybíravá :) Jak není tak dobrá, aby mi stála za to, tak mi přijde zbytečné to jíst (a kazit si tím moje úsilí co vkládám do cvičení)

      Vymazat
  6. musím už koupit tu oreo, sakra :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona se ještě někde prodává?:) Já ji nikde jinde neviděla.. Si teď říkám, zda jsem jich neměla vzít víc..:-D

      Vymazat