sobota 8. června 2013

8.6. Indická sobota a Das Müsli

Když byla u Das Müsli akce s poštovným zdarma, tak jsem hodně váhala (+ moc mi chutnalo, - nutričně není ideální) a nakonec neodolala a objednala jedno velké balení:)
A vůbec toho nelituju :) Na krabici totiž bylo napsáno, že posílají Das Müsli a k tomu malé překvapení. Byla jsem zvědavá - doufala jsem, že to bude třeba vzoreček jedné z nových příchutí. V krabici ale bylo jen mnou objednané müsli. Tak jsem se jim ozvala na fb - a za zapomenuté překvapení se omluvili a přivezli mi rovnou 500 g balení Das Müsli + 1 vzoreček nové příchuti!!!:)


   Tak jsem byla velmi nadšená!:) Tomáš z Das Müsli je skvělý obchodník :) Jistě už znáte, ale pokud čistě náhodou ne, mrkněte na jejich stránky nebo na fb: https://www.facebook.com/DasMusli :)

Jídlo


Snídaně: Vzorek zapékaného Das Müsli s mlékem


Dobré, sladké :) Stejně jak psala Nikki jsem měla pocit, že tam cítím trochu kokos. Prý je to vanilka :) Chutná to dobře, jen mi v tom chybělo nějaké ovoce:) Ale pro mě až moc sladké (nejsem už na to sladké moc zvyklá:)

Pokračování snídaně: Das Müsli s hruškou a meduňkou


Po tom zapékaném mi tohle čokoládové už ani nepřišlo tolik sladké..:)


A ještě meloun :) Musela jsem si spravit chuť po tom minulém, co nebyl nic moc :)

Oběd: Navštívila jsem Indickou restauraci GOA, ze které bylo včerejší Tandoori chicken:) http://www.restaurant-goa.cz

Ochutnala jsem trošku Tomato Soup (výborná polévka! specificky indicky kořeněná)

Chicken Korma s Tandoori Protha (speciálně upravená vrstevnatá placka)

Nemám ráda pálivé, tak si většinou v indických restauracích dávám tuhle jemnou omáčku s kokosem :) Byla výborná, ale velmi hutná (chutnala jako ze smetany), takže jsem se hrozně přecpala. Příště si musím dát tak polovinu :)

Lassi mango (indický zakysaný nápoj)

Skvělá autentická indická restaurace s cizokrajnou obsluhou (usměvavá černoška, která neuměla česky:) za dobré ceny :) Jediná nevýhoda, že je mimo centrum, ale asi i díky tomu si zachovává nižší ceny než ostatní indické restaurace v Brně :)

A jelikož poblíž restaurace Goa je i Kavárna a pekařství Zastávka, i které jsem se tu v dubnu zmiňovala, tak jsem se tam musela stavit pro nějaké dobrůtky :)

Odpolední svačina: Čokoládový dortík s mořskou solí od Kokina a levandulovo-meruňkový makaronek od Republiky + kefírové mléko


Čokoládový dortík mě bohužel moc nezaujal. Sůl jsem tam žádnou ani necítila. Uvnitř byla krémová čokoládová náplň. Moc jsem se těšila až od holek z Kokina něco ochutnám, protože používají prý kvalitní poctivé suroviny. Z dortíku nijak unešena bohužel nejsem, ale určitě jim dám ještě šanci.


A moje oblíbené makaronky. Asi jste si už stačili všimnout, že na nich ujíždím :) A jak je v něčem levandule, tak to musím mít :) Ale ani makaronek mě dnes neupoutal.. už si ty s ovocnou náplní nebudu kupovat, je to děsivě sladké. Když je náplň krémová, tak to ten krém aspoň tak hezky zjemní. Ale tyhle "marmeládové" náplně jsou na mě asi už moc. Ale levandule tam byla hezky jemně cítit :)

Večeře: Makaróny se syrovátkovým sýrem a červenou paprikou a petrželkou


Syrovátkový sýr z LIDLu je naprosto úžasný! :)

Druhá večeře: Zeleninový salát s konopným olejem, celozrnný chleba


Trénink


Aktivita: Posilovna - kruhový trénink

Nebylo to optimální, šla jsem cvičit až večer, chvíli potom co jsem snědla ty sladkosti, ale aspoň nějaká aktivita :)

11 komentářů:

  1. já jím syrovátkový sýr samotný lžičkou abych tu chuť vůbec cítila, ale taky ho zbožňuji :) indickou kuchyni jsem snad ještě neměla, jéj když si představím, že jedí i hady, fuj :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hady? To ani nevím :) V restauracích jsem je v jídelníčku ani neviděla:)

      Vymazat
  2. Ten syrovátkový sýr musím také jen a jen pochválit! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mohli by ho ještě začít prodávat i v jiných obchodech :) Abych ho měla blíž :)

      Vymazat
  3. mňam ten dortík!:) a musli od das mám nejradši ze všech

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teda ještě nevyzkoušela Mixit.. ale už ho mám taky doma:)

      Vymazat
  4. Odpolední svačina vypadá krásně, škoda, že dortík nebyl nic moc. Kormu miluji, dávám si ji taky často, je fakt hodně hutná, ale ta chuť je skvělá, mám ráda třeba jehněčí kormu, ale i ta kuřecí je dobrá. A indická rajčatová polévka nikdy nezklame :)
    Já müsli nejím, protože mi právě všechno přijde děsně přeslazené a tady u toho by mě ještě chybělo dost to ovoce. Když to dřív rodiče kupovali domů, tak jsem akorát vždycky vyjedla rozinky, další sušené ovoce, oříšky a tak..a zbytek až si nechaj :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No aspoň mě nebude lákat si ho kupovat :) Jehněčí měli taky :) Ale je to zas o něco dražší. Já už si taky zvykla jíst spíš jen vločky.. chci to musli používat jen trochu na ochucení :) Nebo Dobrou vlákninu, ta mi moc zachutnala:) Rozinky já právě v musli nemusím :)

      Vymazat
  5. To Das Müsli vypadá fakt hodně dobře... A sýr z Lidlu už musím taky vyzkoušet, jen se dokopat!:D Přirovnala bys to chuťově k eidamu, balkánu nebo mozzarelle?

    OdpovědětVymazat
  6. Tenhle článek je celej brutální!! protože tam jsou brutální dobrůtky :D Strašně to láká, mňam, melounu už mám druhého a oba jsem měla naštěstí krááásně rudé, slaďoučké! Taťka umí dobře zaťukat a vybrat :D Ten dortík, ten je úúžasný! ;-)

    OdpovědětVymazat