pátek 7. června 2013

7.6. Tandoori pátek

Jídlo


Snídaně: Protein Reflex Nutrition (banán), Bílý jogurt s vločkami a trochu Das musli, broskev a máta


Dopolední svačina: Celozrnný chleba, paprika, mandle

Oběd: 

Česneková polévka s opečeným chlebem
Kuřecí steak s hranolkama a tatarkou

Opět v http://www.pensionpoint.cz/ Jídlo bylo vcelku v pohodě, jen tatarka taková nevýrazná.. a taky tam v menu neměli na výběr nic moc zdravého. Není to určitě restaurace - kam bych záměrně šla. Ale byla v místě, kde jsem byla na školení.

Odpolední svačina: Kefírové mléko, oříšky, hruška

Večeře: Kuřecí maso Tandoori  s jogurtovým dipem, celozrnný chléb, kysané zelí z LIDLu

Kuřecí maso Tandoori a jogurtový dip byly z indické restaurace GOA http://www.restaurant-goa.cz, zbytek z mých zásob :) Mají to krásně barevné - kuřecí maso červené, dip zelený :) Tandoori je úprava masa ve speciálním kotli bez použití oleje, s indickým kořením. Bylo to moc dobré :)¨

Druhá večeře: Zeleninový salát, celozrnný chleba

11 komentářů:

  1. ta večeře zní naprosto úžasně, miluju indickou kuchyni :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dáváš si na svačinu chleba jen tak nasucho? A v čem jsi byla školena, není-li to tajné? :)Tandoori mám ráda, oni ti Indové to s kořením prostě umí :) Ale jsem ráda, že jsi dodala, že to zelí bylo z tvých zásob :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kupuju celozrnný chleba v Kauflandu nebo Lidlu (nebo takový ten německý co mají i v Bille a Albertu) a ty jsou takové "vlhké" - jak je tam hodně semínek. Takže to není suché - a chutnají mi i v pohodě se zeleninou :)
      Je pravda, že to kysané zelí mi pak ty chutě dost přebilo..
      Školena v krizové intervenci :) Byl to kurz krizové intervence :) Na výcvik zatím peníze nemám, tak ať mám aspoň nějaký základ :)

      Vymazat
    2. Já mám taky ráda chleba jen tak na sucho, ale otec mi vždy říká, že je to divné, tak jsem chtěla mít jistotu, že je nás víc :)
      Já mám hotovou komplexní krizovou intervenci (tváří v tvář + telefonní) a bylo to super, asi jedna z nejpřínosnějších věcí zatím a přišlo mi, že mi to dalo víc jak 5 let studia VŠ :)

      Vymazat
    3. A kde sis ten výcvik dělala? Já ho mám od Gaudia - http://www.gaudia.cz/celozivotni-vzdelavani/pro-psychology/krize :)

      Vymazat
    4. Já ho dělala přes asociaci studentů psychologie, která to zařídila u nás na katedře, ale probíhá i v Brně a snad v Olomouci. Zaštiťovala to tato organizace: http://www.d-os.net/
      Ale gaudia je taky dobrá :)

      Vymazat
    5. Takže jste to měli v Praze a nemusela jsi jezdit do Liberce? To je dobrý :) Ale stránky teda mají děsné :) A plánuješ i komplexní výcvik v nějakém terapeutickém směru?:)

      Vymazat
    6. Bylo to v Praze, ale když jsi někdy nemohla, tak sis to pak musela nahradit jinde a jednou jsem teda jela na otočku do Liberce, v asi - 30 stupních :)
      Já mám arteterapeutickej výcvik, ale chci ještě další, buď nějakou systemiku nebo KBT, který by se mi celkem hodilo v práci. Na jedné praxi jsem byla pod vedením gestaltistky a to mě taky hodně zaujalo... je těžké si vybrat, hlavně když si člověk za život vydělá asi na 1 výcvik a pak už žvýká jen rohlíky :))

      Vymazat
  3. broskve bych si dala, už se těším na všechno to exotický ovoce, jen aby už začalo pořádně léto :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já taky, teď si užívám třešně a jahody a je to super!:)

      Vymazat
    2. K nám třešně ještě nedorazily :(

      Vymazat