pátek 21. června 2013

21.6. Mlsací pátek

Jídlo


Snídaně: Bílý jogurt s ovesnými vločkami a Dobrou vlákninou, kiwi, jahody, vlašské ořechy a meduňka :)


Dopolední svačina: 2 sušenky Oreo, káva se smetanou (takové to mini mlíčko), půlka mrkve, mandle

Ještě konference..v posledních dnech s tou stravou trochu ujíždím.. to bude pak ve shrnutí červených smajlíků..:-/

Oběd: Čočková polévka,
Hovězí roastbeef , steakové hranolky , tatarka

Výborné meníčko v restauraci Na Švábce - http://www.nasvabce.cz/ Tohle se jim opravdu povedlo!:)

Malý kousek energetické tyčinky Chempanzee (datle a čokoláda) http://www.chimpanzeebar.com/cs/produkty/energeticka-tycinka-datle-a-cokolada



Krásné designové tyčinky se skvělým složením:

BIO sirup z hnědé rýže, sojová mouka, pražené sójové boby, ovesné vločky, čokoládové kousky,
datlová pasta, slad, rýžové crispies, BIO sušená třtinová šťáva, slunečnicový olej, koření, sůl

Byla dobrá, slaďoučká..na mě zas až moc :) Stála 35 Kč. Takže nijak často si jí kupovat nebudu..ale chtěla jsem ochutnat :) Ráda bych zkusila i další příchuti.

6 čtverečků této skvělé čokolády:

                   


Chutná skvěle! Není vůbec hořká, jak některé více-procentní čokolády bývají. Takhle je pro mě tak akorát. A zázvor její chuť krásně doplňuje :) Určitě chci ochutnat ještě další!:)
    
Odpolední svačina: Mixit Dr. Mačatý s bílým jogurtem


Tak už i já jsem konečně ochutnala Mixit :) Dr. Mačatý mě podle popisku sice prvně neoslovil, ale nalákala mě na něj Monča alias fitness-girl :) A proti všem těm sladkostem, co jsem dnes měla, mi přišel jaksi málo sladký :-D Čaj Matcha jsem tam moc necítila.. zítra zkusím ještě v mléce, třeba tak bude chuťově výraznější :)

Magnum Almond

V Lidlu bylo Magnum za 20 Kč, tak jsem neodolala, no :) Jenže to jsem v tu chvíli asi zapomněla, kolik už jsem toho měla dnes sladkého..teď se úplně stydím :( Ale musím říct, že to Almond mi narozdíl od těch Magnum novinek skutečně chutnalo!:)

Večeře: Celozrnné těstoviny s tofu se sójovou omáčkou a zeleninou; zeleninový salát






12 komentářů:

  1. ta tyčinka by mohla být dobrá :) prosimtě, nevidim, že by sis stravu nějak kazila :)

    OdpovědětVymazat
  2. Napadá mě, snídáš vlastně někdy taky slané věci nebo vždycky nasladko?
    Tyčinka vypadá dobře a tuhle čokoládu mám hrozně ráda.
    Hele, žádné červené smajlíky nechceme, to jsme ti přece posledně vysvětlily :)) Když jsi na konferenci, tak mozek pracuje a potřebuje holt rychlé cukry, aby to utáhl :)
    Já si jednou pořídila nějaké poukázky na mixit, že si později něco objednám, ale nakonec jsem je dala mamce. Ta si to pak pochvalovala, tak jsem asi prohloupila...ale zase jsem udělala radost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No snídaně jsou asi prakticky bez vyjímky sladké :) slaných věcí mám dost přes den:) A mamka Ti nedala mixit ochutnat?:)

      Vymazat
  3. Ta čokoláda je úplně jako od Willyho Wonky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo :) Obal moc pěkný :) Bylo mi úplně líto ho vyhodit :) A byla ve zlatém alobalu :)

      Vymazat
  4. no mňam ;D vzyerá to úplne super.
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. :-) Já už si chci taky z toho mixitu něco objednat.. Ale furt nejsem schopná si vybrat, chtěla bych všechno :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají spoustu lákadel, to jo :) Já si hlavně vybírala podle toho co je neobvyklé - co jinde než u Mixit jen tak neochutnám :)

      Vymazat
  6. Bájó, to je krása, ta tyčinka a čokoláda mě moc zaujaly, kde je kupuješ? Na nějaké červené smajlíky se vyprdni ;-) to bych se musela kolikrát taky usmajlíkovat =) nic extra hrozného si přeci neměla, navíc seš žába hýbavá a všechno vyběháš:) U těch čokošek se mi líbí i samotný obal, skoro škoda ho vyhodit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čokoláda je odsuď: http://www.nazemi.cz/ a tyčinka ze Sklizena. Ale myslím, že je mají i v DM a dají se koupit i různě na netu :)

      Vymazat
  7. Ahoj, tvůj blog si pročítám moc ráda, ale nikdy nepochopím proč pořád píšeš že máš špatné svědomí, nebo se stydíš za to, že jsi měla třeba nějakou sladkost. Co je na tom? Cvičíš a oproti jiným se stravuješ zdravě a na svou výšku 175 cm máš jen 57 kg, vždyť se tak omezovat nemusíš. Jsi mladá a štíhlá tak by to možná chtělo víc sebevědomí a netrápit se hloupostmi typu měla jsem nanuka. Život je od slova ŽÍT :-D Měj se hezky a snad tě můj koment nenaštve, myslela jsem to naopak dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky :) Díky za Tvůj komentář, neboj, nijak mě nenaštval :) Něco na tom určitě je. Je pravda, že svou postavu a to co jím v tomhle životním období docela řeším - protože jsem začala posilovat a ráda bych tedy viděla aspoň nějaké výsledky a chci se snažit dosáhnout určitých cílů. Proto i na tu stravu dávám větší pozor - protože to má na ty výsledky vliv. Ale myslím, že to zas tak nehrotím, že bych si něco odpírala. Naopak - teď jsem ve svém režimu docela povolila.. takže jídlo si užívám často - a věci co jím mi opravdu chutnají :)

      Vymazat