čtvrtek 13. června 2013

13.6. Jahodovo-třešňový čtvrtek

Jídlo


Snídaně: Protein Reflex Nutrition (banán), domácí vánočka s meruňkovo-broskvovou marmeládou s chia semínky, bílý jogurt s třešněmi a meduňkou



Naprosto luxusní snídaně, kterou jsem si dala po ranním běhu :) Píšu domácí vánočka - ale ne ode mně - ale z Čočkova bioJarmarku - https://www.facebook.com/pages/%C4%8Co%C4%8Dk%C5%AFv-BioJarmark/128030187243746?fref=ts a je opravdu velmi chutná!:)

Frisco Bílé hrozny & lotos

Fajn, ale nic extra, že bych to musela mít častěji :)

Oběd: Pstruh s bramborami a zeleninou


Odpolední svačina: Třešně, jahody, mandle a podmáslí


Mooooc dobrá svačina! Úplně mi zlepšila náladu :)

Večeře: Amaranthová vřetena se sýrem cottage, rajčetem a fenyklem


Amaranthová vřetena mě moc nenadchla. Jsou z amarantu jen částečně. Jinak jsou z rýžové mouky a bramborového a kukuřičného škrobu. Přišla mi jakoby trochu rozvařená a přitom na zkus byla zas trochu tvrdá. Takže radši zůstanu i pšeničných.


Trénink


Aktivita: Ranní běh nalačno (1 h. 15 min.)

Opět s kamarádkou :)

9 komentářů:

  1. Na ta amaranthová vřetena jsem koukala v obchodě, chtěla jsem je příště vzít, ale nechám je tam tedy ležet a koupím osvědčené žitné :) Vánočka vypadá krásně a ten BioJarmark bych tady v Praze potřebovala také! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak řekla bych, že v Praze asi budou taky nějaké takové možnosti.. spousta farmářských trhů a tak, ne?:)

      Vymazat
  2. třešně bych si dala :) jahody jsem si teď koupila v tescu a byly úplně bez chuti :( tak dlouhej běh a ještě k tomu na lačno? máš můj obdiv..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě tyhle jahody koupila v Čočkově bioJarmarku (to znamená, že jsou odněkud z farmy) a byly fakt skvělé :) Tak dlouhý běh nebyl původně zamýšlený :) Ale kamarádka se trochu opozdila, tak jsem začala běhat bez ní a trochu se to pak protáhlo. Sama se divím, že jsem to tak bez jídla vydržela. Na začátku, když jsem se zastavila, tak jsem pociťovala hlad, ale pak už mě to nějak přešlo :)

      Vymazat
  3. Ta snídaně je úžasná, úplně mám chuť na vánočku a to ji moc nejím :) Třešně už mi chybí, ale pořád nám nedozrály :( A na trzích stojí půlku mého podnájmu :))

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj vypadá to vše moc dobře, jako obvykle :). Moc ráda si tvůj blog čtu, protože se mi líbí tvůj styl stravování. :)Stravuju se obdobně.
    Ten jarmark zní skvěle, asi se tam zítra zastavím, když do budu mít po cestě. Ovoce a zeleninu většinou kupuju na Zelnáku, co tady mají navíc a co bys mi od tama doporučila? :) A kolik tě ta vánočka stála+mají tam i jiné pečivo? :)
    Díky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta snídaně je vážně luxusní!

    OdpovědětVymazat