čtvrtek 31. ledna 2013

Hladový čtvrtek

Jídlo


Snídaně: Proteinový dortík :)

Výhodou je to, že je v něm vše, co běžně snídám, takže už jsem k němu ani nemusela nic přidávat :)

Oběd:  Míchaný zeleninový salát, 110g filet z lososa na grilu, dresing, tmavý chleba

Meníčko v Mamutovi :) http://www.mamut-pub.cz/ Chutnalo mi to, jen mě pak celé odpoledne bolelo břicho :-/ Tak nevím, zda to bylo z toho. Ale kamarádka tam chodí tak 2x týdně na oběd a má to tam ráda. A co se týče obědového menu - mají fakt velký výběr

Odpolední svačina: Kefírové mléko, blumy




Chai Latte (skořicové) - v http://www.cafefratelli.cz/
Často o Chai Latte čtu někde na blozích, tak jsem ho konečně taky ochutnala :) Byla jsem na něj fakt zvědavá, když je teď tak populární :) Je to docela dobré, zajímavější než běžné Latte, ale můj obvyklý problém - hodně sladké. A víc než Chai Latte mi teda chutná čaj Dátá masála - oslazený černý čaj s mlékem a kořením.

Večeře: 2 vícezrnné chlebíky s kutí šunkou (96% masa), 4 keříková rajčata

Dnes jsem tomu focení moc nedala.. a koukám, že jsem za celý den snědla jen 4 jídla, to je nic moc :( Měla bych se polepšit. To je to, co mi dělá asi největší problém - jíst fakt pravidelně po 3 hodinách. Tentokrát jsem se opozdila s tou odpolední svačinou - protože mě po obědě bolelo břicho:-(

Trénink


Aktivita: Fitness-jóga

Dneska jsem si tu jógu šla zase zopakovat. Tentokrát to byla komerční hodina - za 40Kč, ale zato nás tam bylo méně. A měla jsem pocit, že mi to jde aspoň o trošku líp :)




4 komentáře:

  1. postupy při vaření se fotí strašně špatně! za a) se vždy bojím, že mi foťák nekam spadne a za b) na fotkách vetšinou není nic vidět, jen pára :D ale děkuju za komentář!
    snídaně i oběd mě dost lákaj! jen.. kde je sváča? :) pravidelnost si jistě časem osvojíš, je fakt důležitá :)
    v józe se budeš hodinu od hodiny zlepšovat :))) to je super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sváča právěže není, protože jsem měla od 10 ráno tu jógu.. Původně jsem chtěla vstávat v 8, nakonec jsem vstala až v 9 :-/ Takže jsem se nasnídala, šla na jógu, pak s kamarádkou na oběd - a pak byla bohužel asi 4,5 hod. pauza bez jídla :-/ Ale budu aspoň nosit sebou ty proteinové tyčinky - kdybych se někde zdržela - jak to někdo psal na blogu :)

      Vymazat
  2. Tak blumy jsem neměla, ani nepamatuju. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě taky ne :) Ale náhodou jsem na ně narazila v Lídlu :)

      Vymazat