pondělí 28. ledna 2013

Provařená neděle

Jídlo


Snídaně: 3 celozrnné palačinky s bílou Hollandií, kiwim, hrozny, fíky, slunečnicovými semínkami



Oběd: Kuřecí maso obalené ve vajíčku a směsi z cornflakes, kokosu a skořice (inspirace u fitness-girl;), bramborová kaše

Neděli jsem nazvala provařenou, protože jsem děláním oběda strávila celkem dlouhou dobu (a následným uklízením kuchyně). Bramborovou kaši jsem dělala asi poprvé, ale celkem se povedla, jen byla trochu řídká. Co se týče toho kuřecí masa, zas až tak moc mě to nenadchlo, že by to stálo za tu práci s tím.. dala jsem tam  dost kokosu i skořice a bála jsem se, že to bude moc výrazné - ale nakonec jsem to tam vůbec necítila a přišlo mi to tak bez chuťi..neokořeněné.. možná to bylo i tím, že jsem to pekla v troubě.

Svačina: Bílá Hollandia, kiwi

VečeřePoslední celozrnná palačinka s plátkem sýra Leerdammer, cherry rajčátka, zbytek rýžových nudlů s tofu a zeleninou

2 čtverečky čokolády:

To je ta moje úchylka na limitované edice :) Jak už jsem psala u té melounové, hrozně sladké! Tohle mi navíc díky té limetce přišlo, jak kdyby v tom byl jar :-D Takže příště už takové věci nekupuju :)



3 komentáře:

  1. Snídaně i oběd vypadají nádherně :-)... jojo, tyhle limitované edice se ne vždy povedou :-)... já jednou ochutnala milku s chilli a to byl humus (jinak to ani říct nejde :-)) chilli bylo chemické a čokoláda přes něj nebyla cítit... potom jsem si omylem koupila lindt s chilli a po zkušenostech s milkou jsem si chtěla nafackovat, ale ta lindtka už za to stojí - je dokonalá :-)... chilli tak akorát a čokoláda úžasná :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milku jsem vnímala jako dobrou čokoládu, když jsem byla malá.. teď už mi tak dobrá nepřijde. Lindt je kvalita :) Mám moc ráda i tu mléčnou Lindt s celýma lískovýma oříškama, ta je úžasná :)

      Vymazat
  2. super jídelníček, všechno vypadá fakt parádně :)

    OdpovědětVymazat