pondělí 14. ledna 2013

Prokleté pondělí

Dneska se mi stala šílená věc :( Celý den jsem seděla v knihovně a psala seminárku. Měla jsem ji nahranou na flashce. Přijdu večer domů a chci seminárku dokončit - a flashka mi hlásí, že chce formátovat!:( Radila jsem se více lidma, stáhla nějaké prográmky pro obnovu dat, ale nic nepomohlo. Fakt nechápu, jak se tohle mohlo stát:((( Mám s tou technikou v poslední době samou smůlu :( Ještě, že jsem si dopoledne poslala aspoň tu rozepsanou seminárku pro jistotu na mail. Ale celá odpolední a večerní práce je ztracená :(((

Jídlo


Snídaně: Bílá Hollandia s ovesnýma vločkama a jablkem

Svačina: Tyčinka Emco Ořechy a kešu

Není to ideální svačina..ale brala jsem to jako případ nouze (tajně jsem ji pojídala v knihovně při psaní seminárky:)

Oběd: Mexický vepřový guláš posypaný sýrem, dušená rýže

Oběd v menze, docela se to dalo.

Svačina: Kysané podmáslí, červené hrozny 

malá trocha para ořechů

Večeře: Těstoviny s kuřecím masem a ledovým salátem



Druhou večeři jsem bohužel neměla, protože jak jsem byla ve stresu ze ztracené seminárky a rozbité flashky, tak jsem úplně zapomněla jíst. Takže jsem od půl 9 večer do 2 hodin ráno nejedla nic a ani mi to moc nepřišlo.. (což teda není vůbec dobře)

Aktivita už 3 dny žádná.. cítím se provinile, ale nedá se nic dělat, seminárka má přednost.

2 komentáře:

  1. Až moc dobře ti rozumím. Ale jak bude po školních starostech, zase se to dá do pořádku, budeš víc myslet na jídlo i na cvičení. :))
    Držím palce, ať to se seminárkou dobře dopadne!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Pak budu muset zas intenzivně pracovat na diplomce.. ale musím si udělat pravidelný režim - abych to vše s jídlem i cvičením zvládala :)

      Vymazat