úterý 22. ledna 2013

Pondělní nákupy

Moje dnešní nákupy:


Nevyužila jsem sice akci u fitness-girl - http://fitnessgirl-lifestyle.blogspot.com/2013/01/wpc-250g-proteinu-za-akcni-cenu-pro-me_14.html , protože by se mi to i s poštovným tolik nevyplatilo, ale nepopírám, že mě tato akce inspirovala :) Koupila jsem si tyto dva proteiny, abych je měla na experimentování (pudinky, proteinové kaše, buchty, palačinky, atd.) a neplýtvala na to Reflexem (http://fitpastelka.blogspot.cz/2013/01/reflex-nutrition-instant-whey-native.html). Pořád si totiž říkám, zda ta tepelná úprava ten protein nějak neznehodnocuje. Asi by mi na to vaření stačil vanilkový..ale na borůvkovou příchuť jsem byla děsně zvědavá:) 
A ty tyčinky - marcipánové Excelentky jsou totiž naprosto super:) Co se týče chuti :) Ochutnala jsem snad všechny příchutě Excelentek a tyhle mi chutnají nejvíc:) Jsou určitě jiné, kvalitnější tyčinky (s větším procentem bílkovin a menším procentem sacharidů), ale kupovala jsem je spíše kvůli chuti (a malé Compress CFM 34, které by byly asi lepší, bohužel neměli). Budu si je dávat po tréninku nebo v případě nouze jako svačinku:) 

Jídlo


Snídaně: Bílá Hollandia s ovesnými vločkami, tykvovými semínky a kiwi. protein Reflex Nutrition (100ml mlíka, 200ml vody)

Svačina: mrkev, přírodní kešu ořišky a pistácie

Oběd: Špadlovo-pohankové těstoviny s tofu (naloženém v olivovém oleji s provensálským kořením) a brokolicí



Odpolední svačina: Kefírové mléko, kousek manga, mandarinka

VečeřeŠpadlovo-pohankové těstoviny s brokolicí a tuňákem (moc kousků tofu už tam totiž nezbylo:)


10 komentářů:

  1. Jé ty těstoviny taky mám :)
    A nad těmi proteiny přemýšlím... mm... uvidíme uvidíme :D
    A abych ti odpověděla z blogu:
    Prosímtě, úplnou náhodou jsem narazila na pohankovou kaši šmajstrla http://www.pohankovymlyn.net/pohankovymlyn/eshop/10-1-Cely-sortiment-Smajstrla/0/5/6-Pohankova-kase-instantni-natural-Smajstrla-250-g :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) Tu kaši jsem myslím v nějaké Zdravé výživě viděla:) Tak se inspiruju a nějakou pohankovou taky koupím :)

      Vymazat
  2. ten vanilkovej protein mám. a chystám se ještě rychle využít slevy a koupit si borůvkový :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem dnes ten vanilkový trochu ochutnala (zbytek jsem si dala do kaše) a chutnal výborně:) A to běžně vanilkovou příchuť zas tak moc nemusím.. na tu borůvku jsem taky hodně zvědavá :) Ale asi si budu muset počkat, protože nechci mít rozdělaných moc proteinů naráz..

      Vymazat
    2. Já chci právě ještě jeden abych to mohla střídat. jak mám každý den tu vanilku, tak už ho začínám být přepitá :-) Budu střídat :-)

      Vymazat
    3. No, možná nakonec taky rozdělám i tu borůvku, abych více střídala:) Teď mám momentálně Reflex čokoládu s mátou (a ten asi bude ještě na dlouho, protože měl 909g) a nově tu vanilku. Ale taky mám radši střídání chutí, než pořád to samý :)

      Vymazat
  3. Excelentky mám taky ráda a souhlasím, že marcipánové jsou nejlepší! Jiné skoro nekupuji, možná čokoládovou občas, ale na tu marcipánovou to nemá :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo :) Ještě mi myslím docela chutnala vanilková s anasem. Ale ty ovocné, které jsou v bílé jogurtové polevě mi přišly moc sladké. V budoucnu bych ráda ještě zkusila Compress CFM 34 - taky dělají příchuť marcipán, tak třeba bude stejně dobrá :) A má více procent bílkovin:)

      Vymazat
  4. Jů, narazila jsem na tvůj blog a líbí se mi! Budu se na něj pravidelně dívat, zatím si pěkně počtu minulé články :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, to mě těší :) Spíš je to zatím takový zápisník toho co jím a jak cvičím, ale budu se snažit to dělat zajímavější :)

      Vymazat