pondělí 7. ledna 2013

Pokažená neděle

Dnes se stala hrozná věc. Omylem mi vyklouzl notebook, spadl na zem a teď nefunguje :((( Děsím se, že přijdu o všechna data..:( Z tohoto důvodu teď ani nebudu nahrávat žádné fotky (do starého nb, ze kterého píšu, se nedají jen tak jednoduše nahrát), takže je doplním až později. Takže dnes pouze text..

Jídlo


Snídaně: Celozrnný chlebík s arašídovým máslem, selský bílý jogurt s kiwi, protein Reflex Nutrition Instant Whey Native (čoko-mint)




Svačina: Pomeranč

Oběd: Pečené kuře na rajčatech, s celozrnnými chlebíky



Večeře: Těstoviny s tvarohem, jablkem a arašídovým máslem



Bylo to fakt výborné, ale dala jsem si toho asi moc a jsem ještě teď šíleně přejezená..:) Z čehož se cítím trochu provinile :-/

Trénink


Aktivita: Posilovna - kruhový trénink 

Chtěla jsem dnes přidat příspěvek, jak můj kruhový trénink vypadá..ale kvůli fotkám zatím nemůžu:-/




4 komentáře:

  1. Arašídové máslo jsem kdysi dávno zkoušela, ale moc mi nechutnalo. Přišlo mi takové bez chuti. Ale možná mu dám ještě druhou šanci. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi tak dříve přišlo..a v podstatě i teď, když jsem ho měla jen samotné na chlebu. Myslím, že by to chtělo ještě něco na to (na jednom blogu jsem viděla, že si tam někdo dal třeba plátky banánu). Na tomhle arašídovém máslu (křupavé, z M&S) je dobré to, že jsou v něm i kousky arašídů :) A když jsem si ho přimíchala na ochucení do večeře (těstoviny s tvarohem a jablkem), tak to bylo moc dobré :) Ale šíleně syté, nemohla jsem pak v noci vůbec usnout, jak jsem byla přejezená:-/

      Vymazat
  2. Ahoj :) Koukla jsem na pár článků a musím říct, že se mi moc líbí, jak jíš! Tak ať se ti dál daří. ;)

    Notebooku je mi líto, sama jsem jednou přišla o všechna data. :X

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Wendy, děkuju :) (ale trošku se divím, když jsi vegetariánka - a já tam mám masa asi docela dost:) Ale dala jsem si předsevzetí, že budu jíst více i luštěniny :)

      Vymazat