úterý 8. ledna 2013

Pilatesové pondělí

Jídlo


Snídaně: 2x Activia bez tuků, 60g ovesných vloček, semínka, pomeranč, protein Reflex Nutrition Instant Whey Native (čoko-mint) (100ml pol.mléka, 200ml vody)

Když jsem dala do té Activie ty vločky, semínka a pomeranč, tak jsem ani nepoznala, že je nízkotučná :) Do proteinu jsem zkusila dát méně mléka a byl taky dobrý :) S mlékem má totiž protein o něco horší vstřebatelnost. 
Ale byla jsem z té snídaně děsně přejezená..ani jsem neměla chuť na svačinu.

Svačina: Pomeranč

Oběd: Kuřecí steak s rýží, červená řepa

Oběd v menze. S tou červenou řepou to bylo dobré :)

Odpolední svačina: Kefírové mléko, mrkev, zelené jablko

Večeře: Hovězí guláš (z bio hovězího) s celozrnným chlebem


Koupila jsem v Bille BIO celozrnný chléb s 5% slunečnicových semínek (PEMA), chutná dobře :) Zjistila jsem, že v Bille mají celkem výběr, co se týče celozrnných chlebů (narozdíl od Albertu). A to bio hovězí na guláš bylo taky z Billy:)

Trénink


Aktivita: Pilates 1h

Ode dneška začaly ve škole tělocviky v rámci zkouškového, tak jsem toho hned využila :) Některé cviky tam byly pro mě dost náročné, připadala jsem si jak lemra :-/ :-) Ale říkám si - že lektorka, která ty cviky  dobře zvládala (bylo jí asi mezi 40 a 50), tak stejně neměla žádné viditelné svaly.. byla štíhlá, ale nepoznala bych na ní, že cvičí (myslím, že bicepsy mám lepší:-P). Takže samotné Pilates pro pěknou postavu očividně nestačí, ale myslím, že je dobrým doplňem k posilovně. Obzvláště k posílení vnitřních, stabilizačních svalů, což já dost potřebuju.  


4 komentáře:

  1. A proč zbytečně nízkotučné jogurty? Mnohem lepší jsou ty, co mají okolo těch 3% ;)

    OdpovědětVymazat
  2. On to ani není jogurt.. :) Říkala jsem si, že bych raději jogurty s nižším obsahem tuku, tak do 2% (jsem teď ovlivněna jednou zajímavou knížkou - až ji dočtu, tak o ní napíšu :) A v obchodě všechny jogurty měly přes 3% nebo pak ta Activia bez tuků.. Ale asi se na to vykašlu a vrátím se zpátky k Hollandii. Sice je v ní toho tuku dost, ale má zase bifidobakterie a lactobacily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hollandie nemá moc tuku. Je to tak akorát, tělu to neuškodí ;)

      Vymazat
    2. No, právěže skoro 4%, z bílých jogurtů prakticky nejvíc (když neberu v potaz ty smetanové :)

      Vymazat