úterý 29. ledna 2013

Odcvičené pondělí

Jídlo


Snídaně: Bíllá Hollandia + Activia bez tuků (míchala jsem zbytky:), ovesné vločky, kiwi, slunečnicová semínka; vanilkový protein WPC 80 (100ml mléko, 200ml vody)

Dopolední svačina: mandle, pomeranč

Oběd: Těstoviny s omáčkou Panzani, eidamem a olivama


Já vím, že to vypadá tak upatlaně..to jak jsem to promíchávala, aby se mi sýr pěkně rozpustil :) Dala jsem ho tam fakt hodně, asi 70g :) Akorát jsem z toho byla docela přejezená.. a za hodinu po jídle šla cvičit fitness-jógu, což asi nebyl nejlepší nápad.


Odpolední svačina: Kefírové mléko, jablko, kiwi

Po tréninku: Půlka proteinové tyčinky Flapjack od Reflexu (čokoláda - pomeranč)



Skvělé proteinové tyčinky:) Opět od firmy Refex Nutrition, stejně jako protein, který používám. Mají velmi dobré složení, brzy o nich napíšu samostatnou recenzi :)

Večeře: Kuřecí maso na cibulce, s cherry rajčátky, paprikou, slunečnicovými semínky a celozrnnou rýží 



Konečně jsem zas po delší době koupila celozrnnou rýži :) Někdo ji nemá rád, ale mně chutná úplně v pohodě :) Nevýhoda je jen to, že se dlouho vaří.


Výborné jídlo! :)

Trénink


Aktivita

Fitness-jóga 1h.

Využila jsem opět tělocvik o zkouškovém :) Musím říct, že jóga je pro mě celkem náročná. Dělalo mi problém sledovat lektorku a u toho cvičit a ještě správně dýchat.. nebyla jsem si vůbec jista, zda to dělám správně. Nemám jógu moc ráda, ale řekla jsem si, že jí dám šanci :) Aspoň je ta fitness-jóga asi o něco rychlejší než běžná jóga. Nemám totiž ráda, když se moc dlouho setrvává v těch polohách (protože je to namáhavé :))

Posilovna

Metronomy 4x12
Cviky na břicho 4x12
Rotace ve vzporu klečmo 3x12 (1kg,1kg,1kg)
Stahování hodní kladky před hlavou (15kg, 15kg, 15kg)
Kliky (6 pánských + 6 dámských) x3
Výpady 4x12 (5kg, 5kg, 5kg, 5kg)






3 komentáře:

  1. Jéé, ty tyčinky od Reflexu mi mají zrovna dneska taky dojít :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad nebudeš zklamaná :) Ne každému totiž chutnají.. není to taková sladká tyčinka jako třeba Excelent :) Má svou specifickou chuť..Ale já jak jsem si na ně zvykla, tak už jsem se pak na ně vždy po tréninku těšila :) Tak dej pak vědět jak Ti chutnají :)

      Vymazat
  2. super cvičení! taky mám radši fitness yogu :)

    OdpovědětVymazat