neděle 6. ledna 2013

Nákupní sobota

Dneska jsme s mamkou celý večer strávily po nákupech. Byla jsem si vyzvednout z Vagabondu moje milované šněrovací kozačky, které jsem tam měla na reklamaci (byl rozbitý zip) a rovnou jsem si tam koupila  ještě jedny boty :) Měli na ně 40% slevu, takže super :) Jinak jsou tam boty dost drahé..
Původně jsem neměla v plánu je fotit, ale řekla jsem si, že když už o nich píšu, tak přidám i fotku :)



Foceno teď večer s bleskem, na denním světle by vynikly lépe :) 
Nejsem vůbce zvyklá nosit boty na podpatku..zvykám si postupně:) Mám jedny nové podzimní..a teď tyhle :) Jak mají ten klínek, tak to není tak hrozné, ale venku jsem v nich ještě nebyla, tak uvidím :)



Jídlo


Snídaně: Bílý jogurt s ovesnýma vločkama, semínkama, ovocem (kiwi, mandarinka, červené hrozny), 1 vajíčko "na tvrdo" (nebyla jsem nějak schopna ho pořádně uvařit..vytáhla jsem ho předčasně, zjistila to, když jsem ho napůl oloupala, dala ho zpátky vařit - a stejně bylo zase nedovařené:-D)





Tentokrát změna oproti mému obvyklému Selskému jogurtu Hollandia :) Akorát vůbec nevím, kde ho rodiče koupili..budu se muset zeptat :)












Oběd: Brambory trochu polité smetanou, červená čočka, trocha vepřového masa, vajíčko, nakládané okurka



Taková kombinace jídla by mě fakt nenapadla.. (vařila mamka, prý to někde četla:) ale bylo to dobré :) Docela jsem se přejedla.








Svačina/ večeře: 1 a půl jablka, Marinovaný losos z IKEA, mandlový dort

Ten marinovaný losos mi moc nechutnal.. byl s hořčicovou omáčkou s koprem, příště bych si ho už nedala. A na ten mandlový dortík jsem se těšila, že si ho tam dám..:) Když jsem byla v IKEA s kamarádkou v létě, tak mi ho dávala ochutnat a moc mi chutnal (ten s čokoládovou polevou). Ale dneska mi to už tolik nejelo..asi to tak bývá, že jak má člověk něčeho jen malý kousínek, tak to v něm zanechá lepší dojem než to ve skutečnosti je :)


Druhá večeře: Celozrnný chleba (půlka plátku) a 100g tvarohu



Tenhle chleba mi dříve vůbec nechutnal.. kupovala jsem ho pouze na cesty, protože je trvanlivý.. a co si pamatuju, kolikrát jsem ho ani nedojedla. Ale dnes jsem si řekla, že ho tedy znovu zkusím a kupodivu mi s tím tvarohem moc chutnal! :) Asi se stal zázrak:)  Zítra si ho zkusím dát na snídani s arašídovým máslem, tak uvidím :)
Měla jsem vůči němu vždycky taky předsudky proto, že je trvanlivý, tak jsem se bála, že je v něm něco přidaného.. ale není, žádné konzervační látky :)

4 komentáře:

  1. Já tyhle chleby teďkom kupuji pořád. Jsou právě nejlepší, protože jsou opravdu celozrnné. Dřív mi taky tolik nechutnali, ale teď už jiné pečivo ani nejím :)

    A ten bílý jogurt jsem taky kdysi měla, kupovala jsem ho v Bille, ale myslím, že jsem ho viděla i v jiných supermarketech :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že si na něj taky zvyknu :) Teď jen doufám, že ho mají i v Albertovi, Tesco totiž nemám tak po ruce (tam jsem ho včera koupila) Do budoucna bych si přála mít domácí pekárnu:)

      Vymazat
  2. Brambory polité smetanou? není to na dietu trochu zbytečné na ně tu smetanu plácat? :)

    Jinak máš super blog, jdu ho pročíst, snad tu najdu nějaké tipy na dobré fit jídlo. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Smetana zbytečná, to máš naprostou pravdu.. zbyla mi doma z toho jak jsem dělala cheesecake (pro mamku na narozky) Tak jsem si tam jen malou trošku nalila :)

      Vyloženě recepty tu zatím nemám, ale pokusím se to zlepšit a být více kreativní :) Měla bych hlavně odbourat to - že chodím občas na meníčka do restaurací. Ale používám ten blog, abych aspoň zaznamenala, co jsem přes den jedla a jak jsem cvičila, abych to pak mohla zhodnotit a když to zapisuju, tak mě to aspoň trochu nutí, víc se snažit :)

      Vymazat