pondělí 4. listopadu 2013

Moje mlsání aneb co přispělo ke 3 kg navíc.. :)

Já ty 3 kg beru celkem s humorem, protože jak většina z nás ví, číslo na váze není podstatné :) Ale je fakt, že teď mám tolik, jako když jsem se začínala posilování více věnovat a začala měnit stravu. Na druhou stranu si říkám - nechystám se přece na žádnou kulturistickou soutěž - tak mi nejde o to mít naprosto bezchybnou postavu za cenu toho, že bych se musela striktně omezovat. Tak si život občas něčím dobrým zpestřím :)


Tak například jsem konečně ochutnala MRKVOVÝ DORT ze Starbucks, o němž jsem už všude možně četla :)


Ale popravdě, nijak zvlášť mě neoslnil. Je na mě moc suchý a ta poleva je hodně sladká. Takže stačila mi jen jedna ochutnávka :) Za tu cenu znám mnohem lepší zákusky ;)

Ale když už jsem byla mimořádně ve Starbucks, tak jsem si dala i jejich  frappuccino :) 


No řeknu Vám, že jsem byla pak přejedená hooooodně dlouho :)

A jaké jsou ty lepší zákusky než mrkvový dort? Třeba větrník z téhle pražské cukrárny: http://www.marcipanka.cz/


Cukrárna není příliš na dostupném místě, ale pro ten větrník mi rozhodně stojí zato si zajet!:) Miluji ten žloutkový krém :) Na větrníky já jsem ras, musí tam být opravdu žloutkový krém a nejen šlehačka :)

A taky mají v Marcipánce úžasné ovocné páje! 

Ale do Prahy jsem jela teda hlavně kvůli zmrzlinám ;) Zaujal mě totiž tento článek: http://praha.idnes.cz/v-praze-jsou-oblibene-tradicni-i-originalni-zmrzliny-p0n-/praha-zpravy.aspx?c=A130719_1953612_praha-zpravy_bur takže jsem toužila všechny ty úžasné zmrzliny ochutnat :)

Podařilo se mi na farmářských trzích ulovit si levandulovou Chuchelskou zmrzlinu Liza :)


Byla moc dobrá, levandulovou příchuť opravdu vychytali :) Mám s tím své zkušenosti - je těžké to nepřehnat, stačí pár kapek levandulového oleje a buchta chutná jak mýdlo :))) Ale po chvíli lízání mi přišla už trochu jednotvárná.. přidala bych do ní např. sušenky nebo kousky čokolády :)

A zmrzlina na kterou jsem byla zvědavá nejvíce - Zmrzlina 2AD!


Zašla jsem si na ni do kavárny Můj šálek kávy - http://www.mujsalekkavy.cz/ a byla jsem naprosto okouzlena. Tak skvělou zmrzlinu jsem ještě nejedla:) Dala jsem si pistáciovou a jahodovou. Pistáciová měla opravdu chuť pistáciových oříšků!:) 


 Dlouho mě už taky lákalo navštívit Candy store - http://www.candy-store.cz/, tak jsem si to konečně splnila :) Je to obchod, kde mají americké a britské speciality, které u nás běžně neseženete.


Mají různé neobvyklé příchutě Jelly belly :) Např. máslový popkorn :) Ale úplně nejvíc mi zachutnala příchuť Café Latte. Ta jediná by mi stála za opětovný nákup :)


Nalákaly mě taky pop tarts :) Příchutě jsem si nechala doporučit od prodavače s úžasným americkým přízvukem ;) Ale zatím jsem je ještě neochutnala a pořád je mám ve spíži!:) Mám v plánu si je vzít někdy sebou k babičce a dědovi, kteří mají toastovač - protože jsou prý nejlepší z toastovače :)


Taky mě zaujaly limonády, co se u nás neprodávají :) Nejvíc mi chutnalo klasické Root beer .) Ale to vanilkové - cream soda - jsem taky ještě neochutnala, protože jsem to zas nechtěla přehánět, abych si všechny ty neřesti dala naráz :) Já obecně moc nemám ráda perlivé nápoje - ale tyhle z USA jsou tak nějak jinak perlivé - že mi to ani nevadí :) Tak jemněji :)

Tak snad jsem vás tímto hříšným příspěvkem nesvedla moc na scestí ;)

14 komentářů:

  1. Já takovéhle sladkosti nejím, dodržuji zásady zdravého životního stylu a stejně - také mám od února něco nahoře. Je vidět, že mám více svalů, ale jen tiše doufám, že to není i tuk. :D
    Miluju starbucks! :)

    OdpovědětVymazat
  2. věř, že ty můžeš klíďo ještě přibrat :)
    pěkný mlsky!

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jsi pořád moooc hubeňoučká:)) Klídek.
    Větrník jsem měla naposledy někdy před 4 lety? Tak nějak.... Ale řeknu ti, to je dobrot. Když už bych šla do Starbucks, nebo kamkoli jinam, dala bych si cheesecake, nikdy jsem ho ještě neměla:)

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem ráda, že jsi zmrzliny poctivě ozkoušela :) Větrník jsem teda měla naposledy na základce, vždycky nám ho rodiče kupovali za vysvědčení (i když já měla radši likérovou špičku :) Ve Starbucks jsem byla snad dvakrát, jen na kafi, ale přišlo mi, že to snad ani není kafe, spíš cukrový roztok :)

    OdpovědětVymazat
  5. Teda ty nás pěkně provokuješ. :D
    A myslím, že tři kila navíc u tebe nepůjdou ani poznat. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky v to doufam ;) ale zpevnovat chci porad :) Myslim, ze uz jsem posilovani fakt propadla - a uz to ani neberu jen jako nutnost k lepsi postave - ale i na tu samotnou cinnost se tesim :)

      Vymazat
  6. Každopádně má to jednu výhodu - aspoň si už nepříjdu až tak šíleně moc plochá :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty se nemusíš stresovat!:) jen si užívej!:)

    OdpovědětVymazat
  8. Klid, Starbucks mě taky láká:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Akorat teda jak tam do vseho davaji tu slehacku - tak jsem z toho vzdycky desne prejezena :) A myslim, ze ty jejich zakusky za tu cenu nestoji.. i kdyz zatim jsem mela jen tenhle jeden

      Vymazat
  9. Hmmm, tak tohle ja sakra vychytaný článek! :D Wow, perfektní, tohle se nejen krásně čte, ale i se dívá a závidí =) mě strašně zaujala ta levandulová zmrzlina! Do té bych snad šla taky, nedovedu si jí představit, ačkoli vím, jak levandule krásně voní, musí být skvělá. No a ty dortíky... já teď za poslední týden byla pořád zvaná k narozeinám na něco, takže jsem prvně ochutnala pravý medovník a také výborný jahodovo-tvarohový dort, s velkým korpusem, to jsem vždy milovala.
    No a taky chci říct, že je super, jak bereš ty nepodstatná 3 kila ;) Sama čísla na váze neřeším, jako třeba jiné holčiny, které trápí každým 0,5kilem navrch, za to máš ode mě ooobrovský palce nahoru a zlatého bludišťáka navíc! :)
    Měj se krásně a těším se na další články ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuju!:-) I kdyz nakonec to ani ty 3 kg nejsou :-D snazim se ted celkem slapat na rotopedu ;) Ale mam se celkove ted moc fajn, mlsam dobroty a zaroven se porad snazim venovat se i cviceni :) A pecivo uz prakticky vubec nekupuju a pecu jen vlastni chleba, takze diky moc - ze jsi pro me byla jednim z hnacich motoru, ktery me k tomu privedl :) A co je zlaty bludistak?:)

      Vymazat
  10. Jojoooo, candy store je zlo :D ale musim rict, ze mi tam i spousta veci nechutna (treba hersheys cokolada je fakt dobrej odpornak xD) ja jako zmrzlinozrout bych rozhodne dala zmrzku, ale marcipanka takyn evypada spatne :)
    Jedny z nejlepsich dortu maji podle me v prazr na vinohradech v kavarne slagr ;)) a navic je tam NADHERNE prostredi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za tip, to tam budu muset někdy zajít!:) Já mlsám moc ráda :)

      Vymazat