sobota 23. listopadu 2013

Brandnooz box - první ochutnávkový box s potravinami v Čechách!

Nejprve jsem nabídku Brandnooz boxu ignorovola - reklamní maily totiž často přehlížím.. ale když se o něm začaly objevovat zmínky na mých oblíbených blozích, tak jsem si přecejen přečetla o co jde :)

A musím říct, že mě to fakt zaujalo!:)


Je to něco jako kosmetické boxy - kdy si každý měsíc můžete objednat krabičku se vzorky různé kosmetiky - ale s JÍDLEM! Brandnooz box umožňuje každý měsíc objevovat novinky na trhu potravin. To je něco přesně pro mě - protože já děsně ráda ochutnávám různé novinky :) A jídlo je mojí velkou zálibou :) A v Branbnooz boxu mají být potraviny plné velikosti, takže ne jen nějaké vzorečky :)

Takže já jdu do toho! :) Je mi jasné, že v boxu budou i ne úplně vhodné potraviny do mého stravovacího plánu - ale sem tam nějaký ten prohřešek mě nezabije :) Nejsem už v jídle tak striktní - ráda si užívám různé dobroty a do toho se snažím hodně cvičit, abych to aspoň nějak kompenzovala. 

Branndnooz box si může objednat kdokoliv :) Takže pokud vás baví ochutnávání nových potravin, mrkněte zde: www.brandnooz.cz

1 komentář:

  1. Škoda, že jeden box na zkoušku stojí 279,- Kč. Ne, že by se mi ty peníze nechtělo dát, ale nerada bych byla za takovou cenu zklamaná z obsahu jako se mi to stalo u Senzaboxu, když jsem si ho objednala. :/ Jinak to vypadá zajímavě.

    OdpovědětVymazat