neděle 22. září 2013

2.-5.8. Meruňkový srpen

Na začátku srpna jsem si užívala meruněk se vším všudy:)
 

Pátek 2.8. :

 
Udělala jsem si svoje oblíbené tvarohové knedlíčky s meruňkami a využila jsem i svou meruňkovou marmeládu s banánem a chia semínky:)


5.8. Pondělí:


Moje typická snídaně:




Meruňkovo-proteinové pěna:

Trochu jsem zmrazila nakrájené meruňky a pak je rozmixovala s banánovým proteinem a mlékem :) Poté jsem pěnu vyšlehala šlehačem :) No, zdálo se mi to trošičku nahořklé..


Meruňkovy ledňáček:

Rozmixovala jsem zmražené meruňky (nakrájené na kousky) s troškou jogurtu. Ledňáček ale nebyl vůbec sladký :-/ Což se asi dalo čekat :) Ale byl prostě zase děsně zmrzlý.


Večeře: Kamut s kuřecím masem na kari, zelenina


A kamut už ode mně znáte :)

Co se týče cvičení - tak pokračuju stále v cross-fitu :)

5 komentářů:

  1. No jo, není nad pořádnou dávku meruněk! Škoda, že takový dobrý věci nezrají celý rok :) Kamut jsem neměla dlouho, musím zas někdy vyrazit do zdravý výživy (asi po dvou letech?) :)

    OdpovědětVymazat
  2. merunek jsme letos meli spoustu a tak mame zasoby marmelady a zmrazenych vypeckvanych pulek ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tu nahořklost dělá banán spolu s banánovým proteinem, nebo jen ten banánový protein. Zkus dát jinou příchuť. Já si vždy banánovou pěnu dělala s banánovým proteinem a byla hořká. Poslední jsem zkusila s čoko-kokos proteinem a byla naprosto výborná.

    OdpovědětVymazat
  4. Teda, meruňky kam se podívám, to je paráda, my jich i hodně zavařili a já mám plné sklenice nasušených i na zimu=) jinak, jestli jsi koukala ke mě, tak ted vůbec hodně na zimu křečkuju, především zeleninu, kterou se v zimě snažím kupovat co nejméně, ideálně vůbec..nestojí totiž za nic=)
    a máš moc hezké jídlo!;)

    OdpovědětVymazat
  5. Lednacek ma super tvar.

    OdpovědětVymazat