pondělí 10. června 2013

10.6. Ruské pondělí

Jídlo


Snídaně: 2 kousky Rebarborového koláče, kousek broskve, kousek pomeranče



Mamce se rebarborový koláč zalíbil, tak ho udělala znovu :) Jen tentokrát dala do těsta místo oříšků sezamová semínka a to se mi tam moc nehodilo.
Melta s mlékem



Znáte meltu? Já raději dávám přednost českému výrobku, před Carem od velkokoncernem Nestlé. Navíc od Cara není instantní, takže si jí musíte hezky sami povařit :) Ale stačí pár minut :) Ale dělá se i melta v sáčcích jako u čaje, kterou stačí jen zalít.Navíc je Melta mnohem levnější než Caro :)

Dopolední svačina: Zeleninový salát s olivovým olejem, vinným octem a konopnými semínky + celozrnný chleba


Oběd: Pečené kuřecí maso s rýží a zeleninou



Odpolední svačina: Kornout Ruská zmrzlina, hruška


Už jste zkusili Ruskou zmrzlinu od Mrazíka v kornoutu?:) Je to jeden z mála zmrzlin na našem trhu, která obsahuje pravou smetanu :) Tak jsem ji chtěla vyzkoušet :) Byla dobrá, jen mi tam chyběla nějaká čokoláda nebo nějaké ochucení :) Ale víc mi asi chutná smetanová zmrzlina z McDonaldu.. asi si ji někdy zajdu dát :)

Večeře: Kuskus s tofu a zelenými fazolkami





Druhá večeře: Zeleninový salát s vinným octem, celozrnný chleba



Trénink


Aktivita: Rotoped 40 min. (nalačno)

11 komentářů:

  1. Jé, proč tohle nevyráběli, když jsem byla malá?:( vždycky jsem od normální byla hrozně upatlaná:D

    OdpovědětVymazat
  2. meltu jsem nikdy neměla, mám doma caro a přemýšlela jsem, že si koupím příště ricoré, ale docela jsi mě nalákala :) obsahuje kofein nebo ne? máš pěkný průhledný talíř :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ricoré obsahuje kofein, melta ne:) Ale přijde mi to ricoré strašně předražené.. prostě je to marketingovej tah - že je to něco specifickýho, když spojí kávu s náhražkou kávy :)

      Vymazat
  3. Meltu mám ráda, máma i babička ji vždycky dělaly k snídani, když jsem byla malá. Kupuji si tu v sáčcích, dá se líp sehnat. A nad Carem jasně vede :)
    Ruská zmrzka byla moje nejoblíbenější, ale v kornoutu jsem ji ještě neviděla. Neměla jsem ji teda už několik let, tak je asi čas to napravit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vždycky taky u babičky k snídani mívala bílé kafe :) Ale ani nevím, zda to byla melta nebo to dělala fakt z kávy :)

      Vymazat
  4. Melta, tu miluju :)
    Rskou zmrzku znám ten kvádr takový :D Je to stejné? :) Ale nepřijde mi špatná, u mekáče jsem ale zatím žádnou nechutnala, tak nemohu srovnat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mělo by to být stejné. Co jsem se ale dívala v obchodě na složení - tak v tom kornoutu by snad mělo být i více smetany než v tom kvádru.. :)

      Vymazat
  5. Caro mi zrovna rodiče přivezou z nákupů, jsem pomalu závislá na chuti kávy, tak doufám že mi pomůže se trochu odbourat :D Ale zkusím i meltu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus, mě chutná :) Ale já teda kafe nijak speciálně nevyhledávám...:) tak nemůžu říct, zda to pomůže od závislosti na kávě :)

      Vymazat
  6. Nechala jsem se zlákat davem :) ale je tam jen vanilkové aroma.. to je v kde čem..:)

    OdpovědětVymazat